Cu o nouă strategie pentru următorul sezon competiţional, secţia de polo de la CSM Oradea încearcă să facă performanţă şi în aceste condiţii. Astfel, echipa pregătită de Dorin Costrăş s-a înscris în Liga Campionilor şi va participa direct în turul al doilea preliminar pe care de altfel îl va găzdui în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

De fiecare dată învinsă de Steaua Bucureşti în finala ultimelor două ediţii ale Superligii Naţionale de polo, CSM Digi Oradea a schimbat strategia pentru următorul sezon. Astfel s-a renunţat la majoritatea jucătorilor cu experienţă şi salarii mari mergându-se pe mâna tinerilor talentaţi dornici de afirmare. În aceste condiţii posibilitatea de achiziţionare a wild-card-ului de participare în Liga Campionilor a fost abandonată dar, cu toate acestea, orădenii s-au înscris în competiţie din dorinţa de a acumula experienţă în compania unor adversari redutabili. Clubul orădean a primit dreptul de organizare a unuia dintre cele patru turnee din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Băieţii pregătiţi de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu se vor duela în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, în cadrul Grupei H, cu grecii de la NC Vouliagmeni, cu sârbii de la Steaua Roşie Belgrad şi cu ruşii de la Sintez Kazan. Se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare”, primele două clasate urmând să se califice în turul al treilea preliminar.

Componenţa celorlalte trei grupe este următoarea:

Grupa E: Mladost Zagreb, Duisburg, Spartak Volgograd (Rusia) şi Jadran Herceg Novi (Muntenegru)

Grupa F: Eger, CN Marseille, OSC Budapesta, ANC Glyfada (Grecia) şi CC Napoli

Grupa G: AN Brescia, CN Sabadell, Utrecht şi Mornar Split.

Echipe calificate direct în grupele Ligii Campionilor la polo: Jug Dubrovnik (CRO), ON Nice (FRA), Spandau Berlin (GER), Waspo Hannover (GER), Olympiacos Pireu (GRE), Szolnok SK (HUN), Pro Recco (ITA), AZC Alphen (NED), Steaua București (ROU), Dinamo Moscova (RUS), Partizan Belgrad (SRB), CNA Barceloneta (ESP).