Seria rezultatelor negative ale Luceafărului a continuat şi sâmbătă, chiar pe teren propriu, de unde Sportul Şimleu a plecat şi ea cu trei puncte. Sălăjenii s-au dovedit mai pragmatici într-o partidă de uzură, dar şi cu momente de neinspiraţie pe faza de atac şi slăbiciuni în defensiva "luceferilor".

Rutinatul Gueye Mansour (30 de ani) a avut prima şansă de a marca, dar mingea trimisă în minutul 15, de la 12 metri, a fost respinsă de Ciută cu piciorul. Tot Mansour (25) a fost cel care a făcut prima dată diferenţa dintr-o lovitură de la 11 metri dictată uşor de arbitru în urma unui duel între Gondor şi Lazăr (0-1).

După o oră de joc, senegalezul a fost aproape de a realiza "dubla", dar mingea trimisă de la 13 metri a trecut peste transversală. Sportul şi-a majorat până la urmă avantajul, după ce brazilianul Vinicius Leite (76) a deviat mingea venită din corner în propria poartă (0-2). Mai mult,  Adelin Neaga a dus scorul la unul de neprezentare în minutul 86, după ce a reluat mingea centrată de Caba (0-3). În primul minut din prelungiri, Luceafărul s-a consolat cu un gol, primul după trei etape, Vinicius Leite marcând de această dată în poarta în care trebuia dintr-o centrare a lui Stajic (1-3).

Luceafărul: Al. Ciută - R. Pintilie (71 Șt. Meșter), Fl. Drăgan, J. Bonyaa, Al. Gondor, D. Gheban (71 R. Novak), R. Tirla (46 Al. Jurcuț), E. Higyed (85 T. Tamaș), F. Stajik, Fl. Lungu (46 D. Lăsconi), Vinicius Leite.

Antrenori: Ciprian Dianu și Ioan Pap-Deac

Sportul: J. Sipos - Cl. Petruş, G. Caba, I. Bodis, L. Pop (88 Al. Crişan), George Pop (85 B. Oltean), A. Neaga, D. Contraş, Gueye Mansour, Z. Lazăr, Ed. Trinka (73 V. Pop).

Antrenor: George Zima

Arbitri: Narcis Bodocan - Ionuț Câmpeanu (ambii din Cluj-Napoca), Ioan Humiță (Caraș-Severin)

Observatori FRF: Traian Marchiș (Baia Mare), Iosif Papp (Carei).