Bihorenii de la Tengo Salonta s-au întors acasă cu 4 medalii obţinute în Cupa României la fotbal-tenis, competiţie desfăşurată recent, în localitatea Constanţa. Cele mai importante rezultate au fost obţinute de echipa de juniori I şi de cea mixtă U21.

Tengo Salonta a fost singura echipă care a reușit să se impună la două categorii în Cupa României la fotbal-tenis. Salontanii și-au asigurat două locuri întâi, la juniori I și la U21 mixt, încheind pe locul secund proba de seniori mixt, iar la feminin au urcat pe ultima treaptă a podiumului. Întrecerea a avut un real succes, numeroase echipe din întreaga ţară luptându-se pentru trofee. La seniori, nu mai puţin de 10 formaţii s-au luptat pentru trofeu. În urma tragerii la sorți, Tengo Salonta a fost repartizată într-o grupă dificilă, alături de Comexim Lupeni, CSM Slatina, Nord-Vest Cluj-Napoca și CSM Alexandria, încheind pe locul trei cu două victorii și tot atâtea înfrângeri. CSM Slatina, cu salontanii Nagy Darius, Alex Sorean și Vasile Sorean jr. în prim plan, a câştigat competiţia asta după ce a terminat pe locul I în faza grupelor, a învins în semifinale pe GMA Târgu Mureş şi în finală pe UNEFS Bucureşti. Din lotul echipei Tengo au făcut parte: Marc Bence, Lăzău Norbert, Illyés Gergö, Bagosi István, Denis Purjea.

Juniorii I de la Salonta au încheiat pe primul loc, depășindu-și toți adversarii, lotul fiind format din: Suciu David, Halász Daniel, Kádár Imre, Szijjártó Ticián, Turzó Nándor. Tot pe primul loc au terminat și componenții echipei U21 mixt, în formula: Marc Bence, Lăzău Norbert, Andreea Neag, Alexandra Tamba. Cvintetul Nagy Darius, Andreea Neag, Mădălina Istrate, Marc Bence, Lăzău Norbert a ocupat locul al doilea în proba mixtă a seniorilor, pierzând la mare luptă, în meciul decisiv de simplu, disputa cu UNEFS București. Echipa feminină s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului evoluând în formula: Andreea Neag, Mădălina Istrate, Alexandra Tamba, Andreea Junjean, Szathmari Beatrix. Juniorii II au terminat pe locul 4 în formula Kertmegi Dávid, Szatmári Levente, Alexandra Tamba, Andreea Junjean, Szathmári Beatrix.