Grupa Under 12 de la Olimpia Salonta a fost angrenată până în ultima zi a turneului Greece Fotbal Cup de la Salonic. După un parcurs foarte bun la malul Mării Egee, juniorii salontani au disputat finala românească împotriva Universităţii Craiova, de care au fost învinşi cu 8-1.

Golul echipei bihorene în utimul act a fost marcat de Erik Czombos, singurul jucător care a punctat în fiecare din cele patru mecuri disputate la Salonic. De-altfel, Erik a fost declarat cel mai tehnic jucător al competiţiei, iar Şerban Bora, autor a nouă goluri, a primit premiul pentru cel mai bun jucător al turneului.

În faza grupelor, salontanii au înregistrat victorii clare. În meciul de debut, Olimpia a dispus cu 5-2 de Bebides 2000, după care au urmat succese categorice, împotriva echipelor unor cluburi de tradiţie din Grecia, 14-3 cu PAOK Salonic șI 8-0 cu Olympiakos Pireu.

Olimpia Salonta - Bebides 2000 5–2

Pentru salontani au marcat Erik Czombos, Mario Sovrea, Șerban Bora 3

PAOK Salonic - Olimpia Salonta 3-14

Golurile salontanilor au fost marcate de Șerban Bora 5, Laurențiu Pruncuțiu 3, Erik Czombos 2, Cristina Vlad, Rareș Benea, Aian Petrescu, Gabriel Bot

Olimpia Salonta - Olympiacos Pireu 8-0

Au marcat Erik Czombos 2, Rareș Benea 2, Alex Pavăl, Șerban Bora, Cristina Vlad, Maya Nistor

Lotul de jucători al Olimpiei Salonta: Bronț Remusz, Pop Adrian, Vlad Cristina, Karancsi Emma, Şovrea Mario, Pavăl Alex, Petrescu Aian, Czombos Erik, Benea Rareș, Toth Florin, Bora Șerban, Nistor Maya, Culda Ianis, Csordas Erik, Bot Gabriel, Mladin Raul, Erdei Mark, Pruncuțiu Laurențiu și Szekeres Darius. Antrenori: Cristian Țîrlea și Daniel Mughiuruș.