Oradea face legea în minifotbalul românesc. După ce AEK Oradea a cucerit titlul național în urmă cu două săptămâni, la sfârșitul săptămânii trecute o altă echipă orădeană a câștigat Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor Publice.

 

Dedeman Oradea s-a impus în turneul final desfășurat la Botoșani, cu participarea a 22 de echipe. În faza grupelor, orădenii au repurtat trei victorii: 4-2 cu Elis Pavaje Roman, 3-2 cu Sews-R Deva și 9-2 cu Camarazii 157 Ploiești. În sferturi, Dedeman a trecut la limită, 2-1 cu ISU IPA 3 Galați, pentru ca în semifinale să încheie la egalitate 1-1 cu Catena București. Orădenii s-au dovedit mai inspirați la executarea loviturilor de departajare, impunându-se cu 3-2. În finală,  Dedeman Oradea a dispus de Armata B 300 Galați, scor 1-0, prin golul marcat de Andrei Ferik, campion național și cu AEK Oradea. În echipa orădeană s-a mai regăsit un campion cu AEK Oradea, Adrian Micaș.

Din echipa campioană au făcut parte Cosmin Hava – Adrian Micaș, Andrei Ferik, Sorin Ungur, Sorin Ban, Claudiu Gentile, Negrean, Ruja, Abraham, Csaba Zetenyi și Ionuț Mateiu.