Antrenorul orădean Cristian Lupuț va conta în atac pe Stefan Nikolic, jucător muntenegrean care în cariera sa a mai evoluat în România la Poli Timișoara, FCSB, cu care a devenit campion al României în 2013, și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Totodată tehnicianul bihorean a renunțat la serviciile a 5 jucători printre care se află și Mihai Onicaș, fost la Steaua București în tinerețe.

Sălăjenii își propun an de an să promoveze în eșalonul al doilea al fotbalului românesc și, din acest motiv, fac numeroase mutări pe piața transferurilor. Așa s-a întâmplat și în această iarnă când, datorită intermedierii făcute de portarul Bogdan Miron, coechipieri la Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul 2017-2018, s-a ajuns la această înțelegere între clubul zălăuan și atacantul muntenegrean. SCM Zalău se află în luptă directă pentru un loc de playoff în Seria 10 a Ligii a III-a cu bihorenii de la Lotus Băile Felix care, la rândul lor, au reușit o mutare spectaculoasă în această iarnă legitimându-l pe Ioan Hora, fostul golgheter al României. De menționat faptul că Stefan Nikolic (32 ani, 1.94 m înălțime), conform liga2.prosport.ro, a jucat ultima dată la echipa FK Rudar Pljevlja, din țara sa natală, pentru care a înscris 3 goluri în 15 meciuri disputate între lunile iulie - decembrie 2022 dar de care s-a despărțit de la 1 ianuarie. Cu acet transfer, SCM Zalău a ajuns la patru achiziții perfectate în această iarnă după Ionuţ Paşcu (Sportul Șimleu Silvaniei), Andrei Bobaru (Metalul Buzău) și Alexandru Negrean (FC Brașov). Echipa s-a despărțit și de cinci jucători: Mihai Onicaș, Marius Aldescu, Liviu Mihai, Amir Jorza și Cătălin Ion.

Orădeanul Cristian Lupuț este antrenorul echipei care și-a reluat antrenamentele la începutul săptămânii trecute, iar în clasament ocupă locul 4, ultimul care asigură accederea în playoff, în Seria a 10-a a Ligii 3, cu 24 de puncte acumulate în 15 jocuri. Primele trei clasate sunt Gloria Bistrița, CSM Satu Mare (ambele cu 32 de puncte) și FC Bihor (31 puncte), iar pe locul 5 este Lotus Băile Felix, care are tot 24 de puncte.