La o săptămână de la reluarea pregătirilor şi după două meciuri-şcoală, staff-ul tehnic al FC Bihor a renunţat la mai mulţi jucători, unii reveniţi după împrumuturi, iar alţii aflaţi în lotul cu care s-a reuşit promovarea în Liga a II-a.

Nu mai puţin de 11 jucători nu mai intră în vederile argentinianului Gustavo Aragolaza, cei mai cunoscuţi fiind Marius Hosu, Eric Andrei Vînău, Sergiu Bactăr sau Bogdan Vasile. Pe lista plecărilor mai figurează portarii Eduard Nergheș şi Alex Cherman, Tamas Paublusztig, Krisztian Gagyi, Patric Andraș, Raul Ardelean, Răzvan Săutiuț. Jucătorii mai tineri vor fi probabil cedaţi sub formă de împrumut, iar ceilalţi vor discuta termenii rezilierii contractelor cu conducerea FC Bihor.

Pe lângă Ioan Filip, Ioan Hora și Ionuț Ban, care au semnat cu FC Bihor, au şanse de a fi cooptaţi în lotul pentru sezonul următor, portarul Valentin Mărgărit (20 de ani), ultima dată la CS Tunari, mijlocașul Adelin Nica (18 ani), care aparține de UTA, împrumutat în ediţia trecută la Șoimii Lipova, şi atacantul Andreas Chirițoiu (20 de ani, CS Afumaţi).

FC Bihor va pleca duminică în cantonamentul de la Balmazujvaros, unde va juca cu Monostorpalyi SE în 11 iulie.

 

Preţuri la abonamente şi bilete

Un interes aparte pentru fanii FC Bihor îl reprezintă preţul abonamentelor şi biletelor pentru sezonul viitor, de această dată cu rând şi loc rezervat în diferite sectoare ale stadionului. Deocamdată, clubul nu a făcut un anunţ oficial în acest sens, dar s-ar fi stabilit preţuri la abonamente de 130 de lei la peluze, 250 de lei la tribuna I şi 1.000 lei la tribuna oficială și zona de sub acest sector, care va fi rezervată celor din categoria membru suporter. Abonamentele vor fi puse în vânzare în zilele următoare.

În ceea ce priveşte biletele, şi acestea vor avea preţ diferenţiat, între 15 lei la peluze și 30 lei la tribuna I.

În ediţia trecută, în care FC Bihor a evoluat în Liga a III-a, preţul abonamentelor a fost 100 lei şi al biletelor, 10 lei.