După două victorii și o înfrângere, echipa Crișul Sântandrei a terminat la egalitate, fără gol marcat, partida de verificare susținută în deplasare în compania echipei Șoimii Lipova, o formație de Liga a III-a.

Formația bihoreană, ocupanta locului al 4-lea în Seria 10 a Ligii a III-a, și cea din județul Arad, a 6-a clasată din Seria a 8-a a aceluiași eșalon fotbalistic al țării, s-au anulat reciproc într-o partidă de verificare care s-a desfășura la finele săptămânii trecute, cu lipovenii din postura de gazde. Pe parcursul partidei, arbitrul de centru nu a validat un gol înscris de formația bihoreană astfel că putem spune, la figurat, că ai noștri au fost mai aproape de victorie într-un joc în care au avut o evoluție bună care l-a mulțumit, per ansamblu, pe antrenorul Gheorghe Ghiț. În precedentele trei partide de verificare, Crișul Sântadrei a învins 4-1 pe CS Oșorhei, o formație de Liga a 4-a, 2-0 pe maghiarii de la Karczag, o echipă de liga a III-a din țara vecină, și au pierdut 4-1 duelul cu Victoria Carei, a 6-a clasată din Seria 10 a Ligii a III-a acolo unde formația din Sântandrei ocupă locul al 4-lea.

În ultima partidă de verificare din presezon, Crișul Sântandrei se va duela sâmbătă, 2 martie, în deplasare, cu Poli Timișoara, o echipă de legendă care se luptă cu FC Bihor pentru câștigarea Seriei a 8-a din Liga a III-a.

Crișul Sântandrei: Anca Trip - Drăgan, Oros, Stan, Bondor - Adam Achim, Sorian, C. Trip, Maghiar - Hora, Popescu. Au mai jucat: Cahill, Baciu, Chiș Toie, Țifra, Pașca, Balogh, Ban, R. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiț