Tenismeni din Beiuş, Oradea şi Marghita au fost protagoniştii unui turneu ,,Smart Junior”, ajuns la ediţia a doua şi desfăşurat la cocheta bază sportivă de lângă stadionul din Marghita.

Competiţia, la care au participat 25 de jucători, s-a disputat în două zile pe zgură şi în condiţii excelente, asigurate de administratorul Demeter Carol şi familia acestuia, care, şi în acest an, s-a întrecut pe sine pe toate planurile, inclusiv cu cazarea şi masa sportivilor şi antrenorilor. La reuşita acţiunii au contribuit şi alţi inimoşi oameni de afaceri din Marghita, Cristian Pop şi Marius Florincuţ.

S-a jucat în sistemul cel mai bun din şapte ghemuri pe 2 categorii, începători şi avansaţi.

Rezultate:

Începători:

Locul 1: Dumitraş Erik (Beiuş), 2. Peti Mark (Beiuş); 3. Banos Eszter (Marghita); 4. Boiţ Raul (Beiuş).

Avansaţi:

Locul 1: Cosma Vlad (Oradea); 2. Floruncuţ Robert (Marghita); 3. Antal Patrick (Marghita).

Seniori:1. Ionuţ Sferle (Beiuş); 2. Cristian Chirobocea (Marghita); 3. Marius Floruncuţ (Marghita).

Notabil a fost şi faptul că s-a jucat cu o ardoare deosebită, asistând la scene cu o încărcătură emoţională deosebită, unii copii având lacrimi de tristeţe, iar alţii, lacrimi de bucurie după meciuri. Una peste alta, la final toţi s-au distrat copios şi au rămas cu amintiri frumoase. 

Majoritatea arbitrajelor au fost asigurate cu exigenţă, dar corectitudine, de către prof.  Erika Floruncuţ, felicitată de către toţi participanţii la final, mai ales că a şi intrat ca jucătoare în intrecerea seniorilor.

La final s-au decernat premii în cupe, diplome, medalii, precum şi sucuri, dulciuri şi pizza, mult aşteptate de către copii.

Turneul revanşă este programat la Beiuş, în luna septembrie.

Prof. Ioan Sferle