După trei zile, în care s-au disputat meciuri deosebit de spectaculoase, „Cupa Frutti Fresh”, ajunsă la a 13-a ediție, organizată de CS TC „Iris” Ștei  într-un puternic turneu de categoria I, inclus în calendarul Federației Române de Tenis, și-a desemnat câștigătorii.

Practicanții „sportului alb” au luat cu asalt, în perioada 27-29 aprilie, cele patru terenuri cu zgură de la Baza Sportivă „Iris” Ștei, unde s-au luptat într-un puternic turneu de categoria I, inclus în calendarul Federației Române de Tenis, dotat cu „Cupa Frutti Fresh”, ajunsă la ediția a 13-a. La startul acestui puternic turneu organizat de CS TC „Iris” Ștei, a cărui președinte este Călin Bara, s-au aliniat tenismeni din București, Timișoara, Oradea, Deva, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Petroșani, Luduș, Oradea, Salonta, și, binențeles, Ștei. Meciurile, au fost supervizate din partea FRT de arbitrul internațional  Ioan Mărginean, din Cluj Napoca, și s-au disputat la categoriile de vârstă  12, 16 ani fete și 12, 16, 18 ani băieți. Pentru acest turneu disputat la poalele Munților Apuseni, din  echipa gazdă, CS TC „Iris” Ștei, au concurat tenismenii Popa Alexandra, Laza Toma Denisa, Niculae Amalia, Boca David, Țigan Ianis, Tulbure Andrei, Toth Ștefan, Țigan Denis, Herle Schimdt Kevin, Laza Cătălin, antrenați de Călin Bara. Arbitrul internațional Ioan Mărginean a fost foarte încântat de organizarea acestui turneu, chiar și în zi de sărbătoare, apreciind și meciurile disputate într-un fair-play desăvârșit, chiar dacă a fost solicitat de câteva ori pentru a analiza câteva faze mai litigioase din timpul jocurilor, care, însă, au fost aplanate prin decizii corecte. Publicul a fost formidabil dând dovadă de multă sportivitate, păstrând acea liniște atât de necesară concentrării jucătorilor, iar la final ropotele de aplauze i-au răsplătit din plin pentru spectacolul oferit. La final, clasamentele pe categorii de vârstă au arătat astfel:

 

12 ani fete

1. Munteanu Sophia – CSM Oradea

2. Badeu Sarah – CSM Oradea

3. Havermuller Tanya – CS Sport 4 FUN Timișoara

4. Rădescu Alessia – CSS Petroșani

 

12 ani băieți

1. Onica Sergiu – CS Sănătatea Oardea

2. Mone Răzvan – CSM Reșița

3. Cozma Dragoș – CSM Oradea

4. Bogdan Sidea Cristian – CS Helio Timișoara

 

16 ani fete

1. Roată Dariana Maria – CSS Petroșani

2. Slovenszky Roberta – CSS Petroșani

3. Marincean Mara Elena – CS Metalul Salonta

4. Pavalonesc Melisa Gabriela – CSS Petroșani

 

16 ani băieți

1. Antonescu Eduard Gabriel – CSS Șoimii Sibiu

2. Toth Ștefan – CS TC „Iris” Ștei

3. Tulbure Andrei Alexandru – CS TC „Iris” Ștei

4. Țigan Ianis Cristian – CS TC „Iris” Ștei

 

18 ani băieți

1. Laza Alex-Cătălin – CS TC „Iris” Ștei

2. Ular Claudiu Gabriel – CSS Petroșani

3. Herle-Schmidt Kevin – CS TC „Iris” Ștei

4. Țigan Denis Mircea – CS TC „Iris” Ștei

Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele CS TC „Iris” Ștei, Călin Bara,  iar tenismenii  care s-au clasat pe  podium au primit diplome, cupe, materiale sportive, dar și mult apreciatele răcoritoare Frutti Fresh. Turneul a fost sponsorizat, ca de obicei, de European Drinks, dar și de Primăria și Consiliul Local Ștei, iar aportul autorităților locale – reprezentate de Iulian Balaj și Marius Cioară, primarul și viceprimarul orașului Ștei – a fost unul foarte consistent. De asemenea, pe numele sponsorilor au figurat Pensiunea Premier, Restaurant Amicii (Blagu) și CS TC „Iris” Ștei.