CSM Oradea, singura echipă fără înfrângere în Seria D a Diviziei A la handbal masculin, încearcă să-şi păstreze invincibilitatea şi după etapa a 10-a în care se va deplasa la Sânnicolau Mare unde duminică, de la ora 13.30, va disputa jocul cu echipa Unirea din localitate.

Handbaliştii pregătiţi de George Tăutu caută să obţină în judeţul Timiş cel de-al 8-lea succes stagional în faţa ocupantei locului al treilea. În precedenta partidă dintre cele două formaţii, bihorenii s-au impus lejer învingând la o diferenţă de 10 puncte (39-29) dar după o primă repriză echilibrată în care tabela de marcaj a indicat doar 18-16 în favoarea roş-albaştrilor. În etapa precedentă, bihorenii au învins categoric 44-26 pe CNOPJ Timişoara în timp ce Unirea Sânnicolau Mare a pierdut 32-28 deplasarea de la Universitatea Craiova. Cu 22 de puncte acumulate din maximum 24, CSM Oradea este liderul seriei, cu 3 puncte mai mult decât U Craiova, a doua clasată. Formaţia bănăţeană încheie podiumul având 15 puncte după cinci succese şi trei înfrângeri. Partida va fi arbitrată de cuplul L. Cruceru (Mehedinţi) – A. Eremia (Gorj).

Celelate jocuri ale rundei sunt: CSU Poli Timişoara – Universitatea Craiova şi CNOPJ Timişoara – CSU Târgu Jiu. Beldiman Arad va sta.