În urmă cu o săptămână, conducerea echipei de fotbal feminin United Bihor anunţa că nu are banii necesari disputării unui meci pe teren propriu din Liga a II-a. Până la urmă, problema financiară pentru jocul cu Onix Râmnicu Sărat a fost rezolvată, doar că echipa bihoreană nu a reuşit să asigure asistenţa medicală completă, pierzând astfel jocul cu 0-3!

Eforturile lui Dorin Boca, zadarnice...

Mai precis, la teren nu a ajuns al doilea medic, pe lângă cel de la Ambulanţă, fără de care o partidă la acest nivel nu se poate disputa. Deficienţă organizatorică gravă care a umbrit gestul extraordinar al lui Dorin Boca, care fără să stea pe gânduri a asigurat suma necesară (2.000 de lei) pentru buna organizare a meciului de campionat. Cât de bună s-a văzut până la urmă, pentru că eforturile sale nu au fost completate de cele ale organizatorilor, confirmându-se încă o data proverbul că "Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă"...

Încă o dată, sufletistul Dorin Boca şi-a arătat susținerea față de sport, şi în special de fotbal, o disciplină pe care o iubește necondiționat. Dorin Boca este cel care, într-un trecut nu prea îndepărtat, a reușit trei promovări în Liga a IV-a în decurs de doar patru ani.  "Am aflat din paginile Crişanei despre necazurile echipei United Bihor, care pur și simplu m-au pus pe gânduri. Fără ezitare, am făcut rost de numărul de telefon al antrenorului Ficuț Csaba, asigurându-l că va avea suma necesară pentru baremul de arbitraj, dar și serviciul de ambulanță și asistență medicală. Pentru mine cuvântul dat este cuvântul respectat, iar suma necesară a ajuns la Ficuț Csaba. Sincer, consider că am făcut un gest absolut normal într-un moment când cineva (în acest caz echipa de fotbal - n.r.) are nevoie de ajutor",a afirmat Dorin Boca, un mare iubitor, dar și practicant, de fotbal, și consilier județean, în legislatura 2020-2024.

Organizare superficială

"Încheiem prost o săptămână agitată care ne-a adus, totuși, raze de speranță în privința continuării activității, aducând alături de noi, oameni de suflet, dornici să sprijine fotbalul feminin. Jocul cu Onix Râmnicu Sărat nu a mai avut loc, din motive organizatorice. Din cauza unei probleme obiective apărute în dimineața jocului, la teren a fost prezentă ambulanța cu un singur medic, insuficient pentru a îndeplini cerințele regulamentare care prevăd doi medici. Ghinion curat, mai ales că lucrurile păreau să se îndrepte, iar optimismul a reapărut la echipă. Strângem rândurile și mergem mai departe", a afirmat Csaba Ficuţ. Echipa orădeană va juca la sfârşitul săptămânii, în deplasare, cu Măgura Bacău.