Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că, în cursul zilei de vineri, 10 mai, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea a două vehicule considerate abandonate.

Este vorba despre: un autovehicul marca Dacia, având numărul de înmatriculare IS 13 UKF, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Podului (vizavi de nr. 37- str. Italiană); un autovehicul marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 14 JMG, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Italiană, nr. 39.

„Proprietarii au fost somați să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului. Autovehiculele au fost transportate pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii”, precizează municipalitatea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.