Un autovehicul marca Nissan, cu numărul de înmatriculare BH 09 SSX, a fost ridicat de pe str. prof. Ioan Cantacuzino, nr. 10, de Primăria municipiului Oradea, fiind considerat abandonat. Proprietarul are 10 zile pentru a și-l recupera.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că, în cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Nissan, având număr de înmatriculare BH 09 SSX. Conform prevederilor Lg. 421/2002, autoturismul depistat pe str. Prof. Ioan Cantacuzino, nr. 10 este considerat abandonat.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359.412.551, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.