În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, au fost depistate două autovehicule presupuse a fi fără stăpân, respectiv autovehiculul marca BMW, pe str. Cerbului nr. 9, și autovehiculul marca Citroen, pe str. Ștefan cel Mare nr. 136, ambele de culoare neagră și fără număr de înmatriculare.

În aceste sens, au fost întocmite procesele-verbale de constatare și somația, în vederea ridicării autovehiculelor de către deținătorul legal. Aceasta a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculele nu vor fi ridicate de către deținătorul legal, acestea vor fi ridicate și transportate pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea - str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08.00-16.00.