Oradea se pregătește să devină gazda unui eveniment cu adevărat special pentru toți pasionații de mișcare, ciclism și muzică live. Festum on Bike va avea loc pe 9 mai și va fi un eveniment unic care promite o experiență inedită pentru toți participanții.

 

Orădenii sunt invitați să se alăture unei călătorii pe două roți prin inima Oradiei. Evenimentul va avea loc în 9 mai, începând cu ora 18.00, cu pornire din Parcul Magnolia spre Cetatea Oradea. Traseul va fi însoțit de ritmuri live vibrante asigurate de un DJ, menit să mențină atmosfera.

Călătoria se va încheia cu un concert tribut în Cetatea Oradea, dedicat legendarei trupe Queen, susținut de formația „Don't Stop the Queen”.

Pentru a asigura o experiență sigură pentru toți cei implicați, evenimentul este deschis doar pentru participanții cu vârsta de 14 ani și peste.

„Festum Varadinum invită toți pasionații să se alăture acestei experiențe unice în Oradea, unde mișcarea, muzica și bucuria se vor întâlni la un eveniment memorabil!”, se afirmă în comunicatul organizatorilor.