Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat închiderea străzii Atelierelor pe tronsonul cuprins între Aleea Salca și str. Thurzó Sándor, în perioada 28 iunie - 13 septembrie.

Strada se închide pentru lucrările din cadrul proiectului „Realizarea legăturii pe cele trei direcții ale liniilor de tramvai: str. Primăriei - B-dul Decebal - Calea Aradului, extindere linie nouă de tramvai”. Circulația rutieră se va devia pe str. Nojoridului, Rapsodiei, cu revenire pe str. Thurzó Sándor.

De asemenea, a fost avizată restricționarea circulației aferente obiectivului de investiție „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul - Cantemir”, în două etape: etapa I, între 5 - 25 iulie, între Arieșului - Nojoridului și etapa II, între 26 iulie - 16 august, pe același tronson, dar pe partea cu case. Benzile de intrare/ieșire se vor închide alternativ, circulația rutieră fiind asigurată pe o singură bandă pe sens.

Comisia a mai avizat şi restricționarea circulației pe str. G. Barițiu în perioada 28 iunie – 17. iunie, pe tronsonul cuprins între str. Roman Ciorogariu și str. Moscovei, cu asigurarea accesului riveranilor din str. Moscovei, precum și devierea circulației pe str. Roman Ciorogariu, cu asigurarea continuității circulației pe stradă.