Municipalitatea orădeană derulează şi în acest an Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, ajunsă la a VIII-a ediţie.

Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2024 până la data de 31 martie, acordând, săptămânal, prin tragere la sorți, un voucher, constând într-un bilet de grup pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Premiile asigură accesul în aquapark unui grup format din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania se desfășoară în perioada 9 ianuarie - 1 aprilie. Prima extragere va avea loc în data de 18 ianuarie.

Condiţii de participare

La aceasta campanie vor participa persoanele fizice și juridice care în perioada 9 ianuarie - 1 aprilie 2024 își plătesc online, prin portalul www.oradea.ro, www.ghiseul.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.

Tragerile la sorți și desemnarea premiilor vor fi organizate astfel: pentru plăţile efectuate în perioada 9 - 14 ianuarie, tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 ianuarie; pentru plăţile efectuate în perioada 15 - 21 ianuarie, tragerea la sorţi va avea loc în 25 ianuarie;  pentru perioada 22 - 28 ianuarie, în 1 februarie; pentru perioada 29 ianuarie - 4 februarie, în 8 februarie; pentru perioada 5 - 11 februarie, în data de 15 februarie; pentru perioada 12 - 18 februarie, în data de 22 februarie; pentru perioada 19 - 25 februarie, în data de 29 februarie; pentru perioada 26 - 3 martie, în data de 7 martie; pentru perioada 4 - 10 martie, în data de 14 martie; pentru perioada 11 - 17 martie, în data de 21 martie; pentru perioada 18 - 24 martie, în data de 28 martie; pentru perioada 25 martie - 1 aprilie, în data de 4 aprilie. Primăria Oradea precizează că premiile sunt  suportate din sponsorizări primite cu această destinație.

Precizări

Câștigătorilor li se va înmâna un card personalizat emis de către administratorul Aquapark-ului, care va fi prezentat obligatoriu la accesul în Aquapark.

În situația în care din grupul de persoane nu face parte și persoana desemnată câștigătoare, se va prezenta o copie a cărții de identitate a acesteia.

De asemenea, în cazul câștigătorilor persoane juridice, la accesul în Aquapark se va prezenta de către grup o adresă din parte persoanei juridice prin care sunt nominalizate persoanele care compun grupul respectiv.  

Accesul în cadrul Aquapark-ului se poate face doar pe bază de rezervare prealabilă, cu cel puțin 3 (trei) zile înainte de data dorită și în limita locurilor disponibile. Rezervarea se face de luni până duminică, în intervalul orar 10.00-21.00, la numărul de telefon 0771.355.322.