Municipalitatea orădeană a anunţat că, la solicitarea constructorului SC Avril SRL, începând de luni, 7 octombrie, și până la finalul acestei luni se instituie o serie de restricții pe strada Avram Iancu, pentru finalizarea lucrărilor de schimbare a rețelelor de termoficare și apă – canalizare, de pe această stradă.

„În perioada 7 – 31 octombrie, strada Avram Iancu se închide circulației, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Evreilor Deportați (lângă Parcul Bălcescu) și intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu. În perioada 10 – 31 octombrie, strada Mihail Kogălniceanu devine cu sens dublu și pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mihai Viteazul și intersecția cu strada Avram Iancu. Tot din cauza lucrărilor, în perioada 7 – 10 octombrie, va fi închisă circulația prin intersecția străzilor Kogălniceanu - Avram Iancu, lângă Pompieri. Precizăm faptul că în toată această perioadă circulația pe strada Avram Iancu va fi redeschisă gradual, de îndată ce acest lucru va fi posibil, pe măsură ce vor fi finalizate lucrările pe diferitele tronsoane ale acestei străzi”, a anunţat, luni, Primăria Oradea.

Potrivit municipalităţii, lucrările sunt în stadiul cel mai avansat pe tronsonul străzii Avram Iancu cuprins între Piața Unirii și strada Cuza Vodă, unde carosabilul este deja betonat, urmând să fie turnat stratul de asfalt. Se lucrează pe toate celelalte tronsoane ale străzii, până la intersecția cu strada Evreilor Deportați, de lângă Parcul Bălcescu, astfel încât modernizarea acestei străzi să fie finalizată până la finalul lunii octombrie”, mai precizează Primăria Oradea.