Închisă pe timpul desfășurării lucrărilor la noua linie de tramvai care leagă Calea Aradului de bulevardul Cantemir - Nufărul, circulația rutieră pe strada Atelierelor se redeschide în această dimineață.

Lucrările s-au desfăşurat în cadrul proiectului „Realizare legătură pe cele trei direcții a liniilor de tramvai în intersecția dintre străzile Primăriei - Decebal - Calea Aradului și extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului - str. Făgărașului - str. Atelierelor cu acces din depou și legătura pe toate direcțiile cu str. D. Cantemir”.

„În cadrul acestui amplu proiect, strada Atelierelor a fost translatată cu cinci metri înspre sediul administrativ al OTL, spre centură, ea având două benzi de circulație și un spațiu dedicat benzii de rulare a tramvaiului. Odată cu finalizarea lucrărilor la liniile de tramvai, strada a fost refăcută și asfaltată în cadrul acordului cadru pentru lucrări de întreținere/reparații străzi, drumuri și poduri, pe un tronson de 450 m cuprins între str. Thurzo Sandor și intrarea în depoul OTL”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.