Tadici a anunţat lotul pentru turneul preolimpic
Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, Gheorghe Tadici, a anunţat cele 14 jucătoare care vor participa, începând de astăzi, la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.
Cele 14 jucătoare asupra cărora selecţionerul Gheorghe Tadici s-a oprit sunt : Luminiţa Huţupan-Dinu, Talida Tolani - portari; Ramona Maier, Adriana Nechita, Camelia Balint - extreme; Ionela Stanca, Florina Bârsan - pivoţi; Narcisa Lecuşanu, Aurelia Brădeanu, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Steluţa Luca, Carmen Amariei - interi. Au rămas pe dinafară Oana Şoit (Elda Prestigio), Cristina Niculae (Rulmentul Braşov), iar Tereza Pâslaru şi Raluca Ivan (Oltchim) au fost păstrate ca rezerve.
Gheorghe Tadici a împlinit, ieri, 56 de ani, fapt pentru care le-a comunicat fetelor sale care este cadoul perfect pentru această aniversare: "Chiar dacă împlinesc 56 de ani, arăt de mult mai puţin. În plus, mă simt mult mai tânăr, cu cel puţin 10 ani. Am putere de muncă şi de concentrare, aşa că mă declar mulţumit. Un cadou vor fi cele trei victorii din cadrul turneului. Diseară (n.r. aseară) vom servi o felie de tort şi un pahar de bere".
Naţionala feminină de handbal a României a ocupat locul 4 la Campionatul Mondial din 2007 şi şi-a câştigat dreptul de organizare a turneului preolimpic. Competiţia va avea loc la Sala Polivalentă, în perioada 28-30 martie, iar adversarele elevelor lui Tadici vor fi Japonia, Ungaria şi Polonia. Primele două formaţii clasate în acest turneu se vor califica la JO de la Beijing.
Comentarii
Nu există nici un comentariu.