Berbecul
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă. În relaţiile cu partenerul, daţi dovadă de diplomaţie.
Taurul
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile.
Gemenii
Aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Acordaţi mai multă atenţie partenerului.
Racul
Nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să vă ajute!
Leul
Nu vă faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, veţi fi nevoit să vă schimbaţi planurile de mai multe ori. E posibil să faceţi mai multe drumuri scurte.
Fecioara
Sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dvs. nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător.
Balanţa
S-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic, pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că nu dvs. sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii de serviciu.
Scorpionul
Concentraţi-vă atenţia asupra unei afaceri promiţătoare şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi familia. Eschivaţi-vă de la o întâlnire cu prietenii.
Săgetătorul
Vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, ce vă indispun şi vă cam descurajează. După o discuţie cu persoana iubită, reuşiţi să clarificaţi neînţelegerile.
Capricornul
Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoană iubită. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur.
Vărsătorul
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu va angajaţi în activităţi importante, care necesită putere de concentrare şi luciditate.
Peştii
Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate!