Cel de-al treilea succes consecutiv a fost obținut de o manieră categorică de către fetele pregătite de către Mariana Szabo Alexi, CSU Oradea învingând în deplasare cu scorul de 3-0, pe seturi la 11, la 15 și la 17. În urma acestui succes, bihorencele au urcat pe podiumul Seriei Vest a Diviziei A2.

Jocul a fost practic fără istoric, elocventă în acest sens fiind durata primului set care s-a terminat în doar 20 de minute. Principalele ingrediente ale acestei victorii atât de clare au fost mobilizarea și colaborarea eficientă atât în apărare cât și în atac, dar și serviciile precise executate cu un grad înalt de dificultate. Oltencele au opus rezistență doar pe parcursul setului al treilea atunci când au izbutit să egaleze la 17. Și pentru a nu prelungi suspansul, oaspetele au apăsat din nou pedala de accelerație nepierzând niciun punct până la final astfel că secvența decisivă s-a încheiat 25-17 pentru CSU. Cum valoarea adversarului a permis diferite experimente, Mariana Szabo Alexi le-a ofeirt șansa debutului la senioare unor tinere jucătoare precum Atena Petrescu și Bikfalvi Alexandra, care alături de Alexandra Breban, Mădălina Pura și Bianca Suciu fac parte din echipa de junioare a LPS Bihorul unde sunt antrenate de către profesorul Rodian Achimescu, precum și Flavia Chiș de la ACS Viitorul Borș unde este antrenată de profesorul Adrian Holhoș. De menționat că Flavia evoluează încă de anul trecut pentru CSU Oradea. În runda viitoare, voleibalistele vor evolua pe teren propriu, în sala de sport de la LPS Bihorul, sâmbătă 4 noiembrie de la ora 13.00, atunci când vor înfrunta liderul neînvins, FC Argeș Pitești.

Alte rezultate din etapa a 4-a: FC Argeș – Transilvania Brașov 3-2, CSU Poli Timișoara – CSM Sibiu 3-0 și Volei Club Deva – CSU Medicina CNUE Târgu Mureș 0-3.

Prima jumătate a calasamentului arată astfel: 1. FC Argeș – 11 puncte, 2. CSU Poli Timișoara – 10 p, 3. CSU Oradea – 9 p și 4. Medicina CNUE Târgu Mureș – 8 p.

CSU Oradea: Iuliana Fîcă, Ana Maria Radu-Fîcă, Anca Pașca, Roxana Haidu, Adamcsik Daiana, Giulia Blaj, Andreea Maxim, Antonia Rizea, Andreea Maran, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Bikfalvi Alexandra, Atena Petrescu și Bianca Suciu. Antrenor: Mariana Szabo-Alexi.