Agentul şef adjunct de poliţie Răzvan Schvarcz şi agentul principal de poliţie Dan Făşie, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfăşurat în municipiul Deva, în perioada 15 - 18 martie a.c.

Agentul şef adjunct de poliţie Răzvan Schvarcz a concurat la categoria 81 kg., iar agentul principal de poliţie Dan Făşie la categoria 73 kg., ambii sub 35 ani. Competiţia sportivă a fost deschisă de concursurile la individual, desfăşurate în prima zi, în urma cărora ambii poliţişti bihoreni au obţinut medaliile de aur la categoriile lor de greutate, reuşind să-şi învingă toţi adversarii. În urma rezultatelor obţinute la concursul individual de cei doi luptători din cadrul Poliției Bihorene, echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a clasat pe locul întâi în întrecerea desfăşurată pe echipe.

Poliţiştii bihoreni au avut principalul aport la câştigarea medaliei de aur pe echipe, prin acumularea maximului de punctaj la concursul individual. În urma evoluţiei spectaculoase de-a lungul concursurilor, atât la individual cât şi pe echipe, agentului şef adjunct Răzvan Schvarcz i-a fost acordat, pentru al doilea an consecutiv, titlul de „Cel mai tehnic judoka al competiţiei”. La finalul competiţiei, ambii poliţişti bihoreni au fost selecţionaţi să reprezinte România la Campionatul Mondial de Judo al Polițiștilor 2016.

Titlul de „Campion Național” vine să întregească palmaresul obţinut de poliţistul bihorean Răzvan Schvarcz, care a câştigat până la această selecţie zece titluri consecutive de „Campion Naţional” al Ministerului Afacerilor Interne, iar în cursul anului 2015 a fost selectat să reprezinte România la Campionatul European de Judo al Poliţiştilor, şansă de care a profitat din plin, obţinând titlul de „Vicecampion European”. De asemenea, poliţistul bihorean Dan Făşie adaugă titlul de „Campion Național” obținut anul acesta la lunga listă de trofee și medalii obținute de-a lungul carierei sportive. În cursul anului 2015, Dan Fâșie a obținut titlul de „Campion European” la Dresda, în Germania, fiind totodată, și „Campion Mondial”, în anul 2008 la Tripoli, în Libia, „Campion Balcanic”, în anul 2011, la Bucureşti şi „Campion Naţional”, desemnat în cursul lunii martie 2015, la Deva. Agentul şef adjunct de poliţie Schvarcz Dumitru Răzvan are 29 ani şi lucrează în cadrul Poliției Bihorene din anul 2006. Practică judo de la vârsta de 8 ani. Agentul principal de poliţie Făşie Dan Gheorghe are tot 29 ani. Lucrează în cadrul Poliției Bihorene din anul 2007 şi practică judo de la vârsta de 10 ani.