Presa spaniolă a scris că oficialii clubului Real Madrid trebuie să-i plătească aproximativ 5 milioane de euro tehnicianului german Bernd Schuster, drept compensaţie după ce l-au demis, marţi, înlocuindu-l cu Juande Ramos.

Schuster a sosit la Real Madrid în anul 2007, venind de la Getafe, şi avea contract cu gruparea "albilor" până în 2010. După despărţire, cele două părţi au ajuns repede la un acord finanicar, conform cotidianului "Marca".
Înlocuitorul său, Juande Ramos, liber de contract după ce fusese demis, la finalul lunii octombrie, de clubul englez Tottenham Hotspur, a acceptat un contract de şase luni, pentru aproximativ un milion de euro, o eventuală prelungire a înţelegerii urmând a fi negociată în 2009.
Fostul club al lui Ramos, FC Sevilla, se află încă în litigiu cu actualul antrenor al echipei madrilene, după ce spaniolul a plecat în Anglia, în octombrie 2007. Gruparea andaluză l-a acţionat în instanţă pe Ramos, pentru ruptura unilaterală a contractului, procesul fiind programat în iunie 2009.
Ramos a câştigat aproximativ 1,6 milioane de euro anual de la FC Sevilla, echipă la cârma căreia a câştigat de două ori Cupa UEFA (în 2006 şi în 2007), fiind atras, apoi, de Tottenham, cu un salariu de peste cinci milioane de euro pe an.