Provocarea lansată de candidatul PD-L la Camera Deputaţilor, Octavian Bot, de a disputa un meci de fotbal în compania unei echipe alcătuite din foşti jucători ai FC Bihor i-a mobilizat peste măsură pe reprezentanţii presei orădene. Faptul că au avut în faţă un adversar cu o medie de vârstă de peste 50 de ani le-a ridicat moralul "presarilor", victime sigure în precedentele partide disputate în acest an.

Setea de victorie i-a făcut pe unii din echipa Presei să uite de protocolul nescris al unor asemenea întâlniri. În loc să se mulţumească cu un rezultat de egalitate, echipa Presei s-a încăpăţânat să câştige cu 8-6. Nici încurajările aripii tinere a partidului, nici sfaturile antrenorilor Emerich Jenei şi Kovacs Nicolae, nici încercarea, firească, a arbitrului Laurenţiu Danşa de a echilibra situaţia prin unele decizii în favoarea formaţiei de "old-boys" nu a avut efectul scontat. Dimpotrivă, prestaţia "fluieraşului" i-a "înrăit" şi mai tare pe componenţii Presei, obişnuiţi să taxeze asemenea situaţii întâlnite pe stadioane sau în sălile de sport la competiţiile oficiale. Asta nu i-a împiedicat, însă, la final, să aprecieze eforturile şi calităţile tehnice ale lui Tomes (68 ani!), Naom, Gergely, Zare sau ale politicianului Bot, ultimul cu un trecut fotbalistic pe la Crişul Oradea sau Politehnica Timişoara. Neîmpăcaţi cu ideea înfrângerii, învinşii au solicitat revanşa, ameninţându-i pe mânuitorii condeiului sau ai tastaturii că-şi vor întări substanţial lotul în perspectiva viitoarei confruntări. Fazele controversate şi lipsa de fair-play a gazetarilor au fost dezbătute pe larg la repriza a treia...
FC Bihor (Old-Boys): Gheorghe Bologan - Paul Popovits, Ioan Zare, Ioan Naom, Ioan Tomeş, Ladislau Markovics, Gergely Alexandru, Octavian Bot. Antrenori: Emerich Jenei (principal) şi Nicolae Kovacs (secund).
Presa: Valentin Teuca, Peti Boroş - Cristian Popa, Teodor Biriş, Alexandru Guiaş, Horia Buz, Dan Olteanu, Zoltan Szanto, Vlad Sturz, Victor Mihalcea. Antrenor: Lucian Popa.
Arbitru: Laurenţiu Danşa.
Au marcat: Gergely 2, Zare 2, Popovits, Naom / Buz 2, Mihalcea 2, Olteanu 2, Guiaş, Biriş.