Cele mai bune echipe din Liga a IV-a în acest sezon îşi vor disputa supremaţia şi în faza judeţeană a Cupei României. CS Bihorul Beiuş şi CS Diosig se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, în ultimul act la Baza Sportivă  “Luceafărul” din Sânmartin.

 

 

În campionat a triumfat CS Diosig, formaţie cu mulţi jucători experimentaţi în componenţă, cu prezenţe în eşaloane superioare, dar CS Bihorul Beiuş, o echipă mai tânără, are ascendent moral asupra adversarului pe care l-a învins recent pe teren propriu cu 5-2, iar în tur a încheiat la egalitate (1-1). Oricum, se anunţă un joc foarte disputat, deschis oricărui rezultat, care ar trebui să suscite interesul cât mai multor iubitori ai fotbalului. Bihorul Beiuş este o specialistă a acestei competiţii, aflându-se la a treia finală consecutivă. Dacă în 2015 a reuşit să o câştige, anul trecut a pierdut-o în faţa lui FC Hidişel.

Accesul este gratuit, dar la intrare spectatorii vor primi câte un bilet cu valoare 0 cu care vor participa la o tombolă organizată de AJF Bihor. Extragerea pentru desemnarea câştigătorilor unor mingi de joc va avea loc în pauza meciului, când sunt preconizate şi momente artistice.

 

Drumul spre finală

Unirea Roşia - CS Bihorul Beiuş 0-5

Unirea Bratca - CS Bihorul Beiuş 1-6

Biharea Vaşcău - CS Bihorul Beiuş 0-3

CSC Sânmartin - CS Bihorul Beiuş 1-2

 

CS Săcueni - CS Diosig 0-3

Voinţa Suplac - CS Diosig 3-8

Viitorul Borş - CS Diosig 2-4, după prelungiri

Dacia Gepiu - CS Diosig 1-4.