Stadion: Biharea
Spectatori: 143
Marcatori: Lupuţ 63 / Popovits 2, Mitran 5, 90+3
Remarcaţi: Ienciu, Hubler / Mitran, Popovits, Goina, Vainagi
Cartonaşe galbene: L. Sabău, M. Sabău, Micle / Muţiu 2
Cartonaş roşu: Muţiu 62
Biharea: Boc - Jidoi (18 Iovan, 67 Blaga), M. Merce, Ienciu, Lupuţ, L. Sabău, Pădurean, Hulber, M. Sabău, Filip, Micle. Antrenor: Ioan Sabău.
Vulturul: V. Burescu - Danciu, P. Burescu, Muţiu, Ciuhandu, Bolha, Vainagi, Mitran, Ruge, Popovits ( 64 Sanek), Goina. Antrenor: Paul Popovits jr.
Arbitri: Mircea Monenciu - la centru, Cristian Nagy şi Alin Bungău - asistenţi. Observator AJF: Valentin Urbanovschi.

Încă de la debutul partidei, oaspeţii şi-au luat "zborul" pe tabela de marcaj, Paul Popovits (2) scuturând plasa cu un eurogol de la 30 m, pentru ca Mitran (5) să aducă linişte deplină în tribună. Descumpănite într-o primă fază, gazdele şi-au revenit în a doua jumătate a reprizei. Bara a fost, însă, aliatul dobreştenilor, izbită de trei ori de Iovan (25, 29) şi Filip (32). Pe finalul primei părţi, Vainagi (41) a şutat şi el în bara laterală. Gazdele au insistat şi au beneficiat de o lovitură de la 11 m, transformată de Filip (63). Rămaşi în zece, după eliminarea lui Muţiu, oaspeţii nu au riscat nimic, însă văşcăuanii nu au avut forţa să egaleze. Mai mult, contrar cursului jocului, dobreştenii au mai punctat o dată în minutele de prelungiri.
Dacă jucătorii nu au rămas datori publicului, maniera de arbitraj a centralului Monenciu a fost contestată de ambele tabere.