Revenită cu un punct din deplasarea de la Cluj-Napoca, unde a terminat la egalitate (1-1) partida cu "şepcile roşii" pregătite de Dorinel Munteanu, CF Liberty Salonta întâlneşte astăzi, de la ora 11.00, pe teren propriu, echipa Internaţional Piteşti, în cadrul etapei a V-a din seria secundă a Ligii a II-a la fotbal.

Având ca obiectiv în acest sezon promovarea în primul eşalon fotbalistic românesc, echipa salontană, pregătită de Selymes Tibor, vizează cele trei puncte puse în joc, pentru a rămâne pe podium. Din fericire pentru tehnicianul formaţiei CF Liberty, acesta nu se confruntă cu probleme de lot.
În tabăra piteşteană au avut loc schimbări importante pe parcursul acestei săptămâni. Deşi Internaţional a eliminat în Cupa României pe Dacia Mioveni, Liviu Ciubotariu nu mai este antrenor la echipa piteşteană, oaspeţii urmând a fi conduşi la Salonta de un nou cuplu de tehnicieni, format din Ştefan Stoica (fostul antrenor al Gloriei Buzău) şi Nicolae Ungureanu. Tot zilele trecute, Internaţional Piteşti a reuşit să-şi întărească lotul cu trei jucători, fiind achiziţionaţi Constantin Schumacher (fostul jucător al Rapidului), precum şi tinerii de 19 ani Dombia Brahima (Coasta de Fildeş) şi N'Dide Mahamadu (Mali).
Formaţii probabile:
CF Liberty: Bălgrădean - B. Străuţ, Deaconescu, Cuciula, Tegzeş - Bârsan, Lipă, L. Rus, R. Iacob - Birtalan, Cr. Bud. Antrenor: Selymes Tibor.
Internaţional: Pampea - Hapaină, Tatarciuc, Bier, Baicu - Şerban, Gheorghiţă, Schumacher (Matei), M. Constantinescu - Itu, Dicu. Antrenor: Ştefan Stoica.
Partida de la Salonta va fi arbitrată la centru de Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin), ajutat la cele două tuşe de asistenţii Daniel Demetrescu şi Bogdan Mendrea (ambii din Râmnicu Vâlcea). Arbitru de rezervă va fi Constantin Făniţă (Timişoara), iar observator FRF, Viorel Boiţ (Timişoara).