Expoziţie de pielărie
La Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, va avea loc, în perioada 1 - 4 noiembrie, o nouă expoziţie de pielărie, la care vor participa diferite firme din ţară, specializate în producţia şi distribuţia confecţiilor din piele. Preţurile de vânzare sunt preţuri de producător. Intrarea va fi liberă. Informaţii, la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, tel. 468.468.

Culorile Avangardei - Arta în România 1910-1950
Vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 18.00, în cadrul Muzeului Ţării Crişurilor (Palatul Baroc, B-dul Dacia, nr. 1-3), va avea loc vernisajul expoziţiei "Culorile avangardei", organizată de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu British American Tobacco Romania. Tablourile expuse aparţin maeştrilor modernismului şi avangardei din România: Pallady, Ressu, Eder, Michăilescu, Maxy, Brauner, Iancu, Segal, Perahim, Ţuculescu. Lucrările provin din opt muzee din ţară şi vor putea fi admirate în Oradea, în perioada 2 noiembrie -15 decembrie a.c.

Selecţie pentru "Festivalul Euroregional"
Consiliul Judeţean Bihor, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Şcoala de Arte "Francisc Hubic" Oradea şi Teatrul de Stat pentru Copii şi Tineret "Arcadia" organizează joi, 8 noiembrie, de la ora 16.00, la Teatrul "Arcadia", o selecţie pentru tinerii solişti de muzică populară, cultă şi uşoară, care vor reprezenta judeţul Bihor la "Festivalul Euroregional" dintre judeţele Bihor şi Hajdu-Bihar Ungaria. Manifestarea se va desfăşura în 1 decembrie, la Debreţin, iar în 2 decembrie, la Oradea. Informaţii suplimentare, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, tel. 0259-413.922, sau direct la sediul din P-ţa 1 Decembrie nr.12.