Stadion: Vașcău

Spectatori: 73

Marcatori: Lazea 43, Monea 82 / Bușe 77

Cartonașe galbene: Bărăian / Lazea Fl., Ștefan V, Varga

Biharea: Bărăian – Deva, Hulber, V. Lazea (61 Bulcău), Teaha (79 Cristea), A.  Sabău (53 A. Micula), Cr. Ștefan, O.Pașca, Monea, Lazăr, M. Sabău (53 Marc).

Antrenor: Dorin Boca.

CSO: Plisco - Haica, Varga, Cocoș (46 Coldea), Fl. Lazea, V. Ștefan (46 Bușe),  Norocea, Galea, Stoian, Botan (46 Blig), Pantea (75 Oncică).

Antrenor: Sandu Balaj și Florin Galea.

Arbitri: Marius Cheregi - la centru, Bogdan Berar și Sergiu Varga, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Pirte.

Vășcăuanii continuă cursa în Cupa României, faza județeană, după ce a învins la limită, dar meritat, rivala de o viață, CSO Ștei, care de această dată s-a prezentat lângă „Apa Boiului” cu o garnitură compusă din juniori.

Fără a desconsidera competiția KO, antrenorii șteieni au dorit să ruleze juniorii în această partidă pentru a putea să se convingă de potențialul acestora în vederea promovării la prima echipă, deoarece lotul este unul destul de „subțire” din punct de vedere numeric. Spre cinstea lor, în ciuda acestei înfrângeri, toți au încercat, și pe alocuri au și convins, că pot „bate” în curând la „porțile” primei garnituri.  Evident, lupta a fost puțin inegală chiar dacă vășcăuanii evoluează într-o ligă inferioară, deoarece experiența multora a fost suficientă pentru a stopa elanul tinerilor adversari, iar victoria obținută doar la limită s-a datorat și unor mari ocazii ratate cu seninătate prin superficialitatea cu care au fost tratate, spre deziluzia lui Ioan „Ness” Porge, președintele grupării vășcăuane . După ce Deva (5) și Monea (13) au șutat puțin pe lângă poartă a fost rândul oaspeților să riposteze prin Pantea (17) și Stoian (27) pentru ca plasa să se „scuture” destul de târziu în urma unei lovituri precise de cap expediată de Vlad Lazea (43), care a stabilit scorul la pauză (1-0), deoarece la următoarea fază Monea (44) nu a prins spațiul porții din poziție favorabilă. Stoian (51) a ratat incredibil, pentru ca Plisco să aibă o intervenție salutară la cealaltă poartă în fața lui A. Sabău (52). În mare vervă de joc Adrian Deva (56) a fost privat de un gol datorită aceluiași inspirat Plisco, care i-a mai „blocat” atât pe Marc (65) cât și pe Monea (66). Șteienii au avut șansa egalării prin Bușe (69), însă șutul din unghi a ocolit poarta gazdelor. Totuși egalarea (1-1), nu s-a lăsat așteptată datorită insistenței aceluiași Bușe (77) care a șutat necruțător din interiorul careului mare. Bucuria „mânjilor” șteieni a fost de scurtă durată pentru că omniprezentul Daniel Monea (82) a „fixat” scorul final (2-1) cu o deviere din interiorul careului mic, calificând vășcăuanii în faza superioară a popularei competiții.

P.S. După meci, Adrian Deva și-a invitat colegii de echipă la o bere datorită faptului că și-a sărbătorit ziua de naștere, el fiind felicitat de aceștia și pentru dăruirea din teren de care a dat dovadă.