Rugăciune, glasuri de copii, creativitate și colind, dar, mai presus de toate, sentimentul de a aparține unei familii: toate acestea la „Crăciunul în Familia Don Orione”, inițiativă desfășurată în biserica „Tuturor Sfinților” din Oradea.

Rugăciune, glasuri de copii, creativitate și colind, dar, mai presus de toate, sentimentul de a aparține unei familii: toate acestea la „Crăciunul în Familia Don Orione”, inițiativă desfășurată în biserica „Tuturor Sfinților” din Oradea.
73 de elevi care au obținut premii și mențiuni la etapele județene și naționale ale olimpiadei de biologie și concursurilor naționale de biologie au fost premiați marți, 10 decembrie, de Asociația Profesorilor Bihoreni de Biologie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor.
Daniel Cristu, din comuna Sântandrei, un soț iubitor și un tată devotat, trece prin cea mai grea încercare a vieții sale. Diagnosticul de tumoare pe creier gr.II (oligodendrogliom), primit în ianuarie 2024, i-a adus suferință și teamă, dar nu i-a ucis speranța.
Biblioteca Universității din Oradea găzduiește a IV-a ediție a expoziției de icoane „Armonii Sacre”, eveniment artistic al studenților programelor de studiu licență „Arte Plastice – Pictură” și master „Arte Plastice și Multimedia”.
Narcis David Avram, un băiat de 17 ani din Oradea, care suferă de pareză spastică și hidrocefalie, are nevoie de ajutor, singura care îl îngrijește fiind bunica lui, Maria, de 77 de ani.
Un șofer a fost reținut de polițiștii din Bihor în trafic, conducând, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.
Judecătorii Tribunalului Bihor au decis arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 37 de ani, pentru trafic de droguri, după ce acesta ar fi introdus în țară cocaină, drog vândut ulterior pentru suma de 500 de lei/gram.
O asociere româno-ucraineană va construi un lot al Drumului Expres Arad-Oradea, potrivit unui contract atribuit luni, 16 decembrie, de CNAIR. Lotul 3 va avea 47,07 km şi a fost licitat la suma de aproape 3 miliarde de lei fără TVA.
La Primăria Municipiului Oradea au sosit luni, 16 decembrie, primele grupuri de colindători, care, prin interpretarea cântecelor tradiționale de iarnă, au adus bucuria sărbătorilor de Crăciun.
Coridoarele Școlii Dacia s-au umplut ieri dimineață, la ora 9.00, de vocile a zeci de copii de la mai multe școli, veniți… cu colindul. Micuții s-au bucurat de moment și și-au aplaudat, minute în șir, colegii.