Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi o să aflaţi cum staţi, încotro se-ndreaptă relaţia voastră. O să puteţi rezolva lucruri din trecut, pentru care v-aţi zbătut, dar n-aţi avut spor la momentul respectiv şi o să vă treziţi şi cu nişte avantaje în plus.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Şi voi poate vă faceţi curaj să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu despre vacanţă în care vreţi să plecaţi împreună. Aveţi la dispoziţie cam trei săptămâni să faceţi nişte investigaţii medicale, să vă trataţi şi să vă şi vindecaţi, să porniţi cu forţe proapsete la drum - că vin noi provocări.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E rost de o promovare, vi se dau bani, o funcţie poate şi o să vă luptaţi şi rămâneţi în top, să fiţi la înălţime. O să faceţi rost de bani, în plus, dacă va mai luaţi ceva de lucru în particular şi o să puteţi face şi lucruri noi, care nici nu vă trec prin cap în momentul de faţă, de la Uranus.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate-ati amânat un examen şi-acum sunteţi pregătiţi să daţi piept cu o materie stufoasă şi cu nişte profesori exigenţi. Se poate să primiţi un accept, şi să vi se deschidă o nouă perspectivă în plan profesional, să exploraţi un alt domeniu şi să fie incitant.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să-ncepeti nişte cursuri, poate v-aţi înscris la un masterat şi o să fie un efort la-nceput, după care o să meargă totul cursiv. Poate primiţi o invitaţie de plecat pe undeva şi vă socotiţi banii să v-ajungă de cheltuială, c-aveţi multe pe ordinea de zi şi se pare că nu puteţi renunţa la ele.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate va trebui să refaceţi nişte analize medicale să vedeţi dacă s-a produs vindecarea. Se poate să cereţi un împrumut şi să dureze două, trei săptămâni până o să vi-l aprobe şi o să vă puteţi cumpăra casa, maşina, sau poate vreţi să faceţi altceva cu banii.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Cineva de care vă e dor va căuta şi o să vă gândiţi şi la răspunsul pe care o să i-l daţi, dacă să rămâneţi împreună, sau nu. V-au rămas o serie de lucruri de pus în ordine, la serviciu, la şcoală, în viaţa particulară şi o să daţi zor să fiţi cu toate rezolvate, până la sfârşitul lunii.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să vă-ngrijiți şi voi de sănătate, îi convingeţi şi pe ai voştri să-şi facă un consult, să ia şi tratament dacă e cazul. Poate va trebui să scoateţi nişte bani din cont că să acoperiţi rate, facturi, care depăşesc venitul lunar, sau doar acum aveţi problema asta şi o să se rezolve pe parcurs.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Relaţia de cuplu se poate rescrie şi să o luaţi de la zero, şi să fiţi fericiţi, cu aceasta a doua şansă. Şefii devin şi mai pretenţioşi, vor fi o serie de lucruri pentru care va trebui să depuneţi mari eforturi să le duceţi la bun sfârşit pentru că nu se poate altfel.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să luaţi legătura cu un avocat, vă duceţi la notar să legalizaţi nişte acte o situaţie şi pregătiţi şi banii. O să descoperiţi câte ceva pe-acasă şi care trebuie reparat, înlocuit, şi o să coste, poate o să intraţi în banii puşi deoparte, dacă depăşeşte bugetul zilnic.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai agitată, poate şi pentru că amândoi sunteţi mai ocupaţi şi nu staţi prea bine la capitolul răbdare. Poate va trebui să mai completaţi nişte acte ca să vă primiţi banii de care-aveti nevoie şi dacă se iveşte un extrajob n-o să ziceţi nu.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Reapare cineva care vrea să fiţi împreună, dar nu înainte de a scăpa de problemele din trecut care vă sabotau relaţia. Se pare ca-a venit scadenţa şi trebuie să returnaţi nişte bani, să predaţi o lucrare, să remediaţi o situaţie dacă aţi făcut totul pe grabă, la momentul respectiv.