Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă invite cineva într-o excursie, poate chiar în străînătate și o să va bucurăți de o bună găzduire dacă va duceți. Poate va luați bilete de cazare, transport că să plecați cu familia fie în week-end, fie de sărbători și o să fie acolo unde știți că le place și alor voștri.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate-ați strâns cât vă trebuie ca să luați o mașină, să vă simțiți în siguranță la volan, pe șosea. E posibil să luați niște bani care să v-ajute să vă descurcați frumos în perioada asta, și să vă faceți planuri cu o mutare pe undeva, cu serviciul, cu casă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E cineva care vrea să fiți împreună și poate v-o spune deschis, face cumva să vă cucerească. Poate v-anunță un angajator că ați obținut postul pentru care-ați dat concurs și intrați într-o nouă etapă de viață profesională.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă vedeți cu cineva care vă poate fi de mare folos și să vi se deschidă niște uși care să vă facă să avansați în carieră. Se poate să aflați vești bune de la serviciu și să v-alegeți și cu niște bani care să vă scoată dintr-o încurcătură financiară, să vă achitați de niște datorii.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O problema de sănătate se poate rezolva și o să puteți lucra, în paralel, la mai multe proiecte și să luați și bani. Aveți idei pe care să le puteți pune în practică și să va lansați într-o afacere care să va asigure atât faima cât și bani, dacă știți ce se vinde bine în perioada asta, v-ajută flerul.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să treceți peste o supărare, niște neînțelegeri cu partenerul fost, actual, și o să puteți conviețui în cei mai buni termeni. O să primiți un răspuns de la o agenție de turism, sau de la impresarul care va caută un job și-a găsit, se pare, și-o să intrați într-o febra a pregătirilor pentru ce va urmă.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să faceți cunoștință cu cineva care-o să fie alături de voi într-o relație care poate fi și pe viață. O să obțineți niște semnături pe actele care-așteaptă de multă vreme prin sertarele șefilor și o să aveți parte de câștiguri pe mai multe planuri.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să revină cineva după ce-a dispărut o vreme în ceață și o să vedeți ce-a mai rămas din investiția voastră afectivă. Se observă o suma de bani care v-ar prinde bine o vreme și o să va achitați și niște obligații față de rude și de prieteni care v-au fost alături în momentele dificile.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să va cumpărați o casă, ori poate mașînă reprezenta o urgență- lucruri de care se vor bucură toți ai voștri. Noutăți care să va insufle chef de treaba, să intrați într-o colaborare de pe urmă căreia o să câștigați și alte proiecte, fie ele și pe termen scurt.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să luați bani azi, mâine, și o să trebuiască să plătiți niște taxe, impozite și în general, tot ce ține de școală copiilor. E bine să verificați buletin, pașaport, legitimații, carduri, să nu fie vreun act expirat că să nu plătiți amenzi usturătoare și să nu uitați să achitați facturile lunare.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate se ivește ocazia să cumpărați ceva ieftin pentru casă, poate chiar în rate, sau la reduceri, on line. Se poate să vi se mărească salariul, să primiți și din niște surse particulare niște bani, or fi colaborări, sau partenerul de cuplu câștigă mai mult luna asta.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să va gândiți serios la căsătorie și să începeți pregătirile chiar dacă nunta va fi la vară. Ați putea semna un contract care să vă asigure banii necesari unui trăi și mai bun și o să relaționați cu niște parteneri de afaceri care-or să vrea să lucrați și în continuare împreună.