Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă găsiţi bilete de cazare, de transport să plecaţi într-un city break sau şi pe-aici prin ţară v-ar prii, dacă o să fie o companie agreabilă. Veşti, confirmări, posibili bani care s-acopere cheltuielile care vă-ngrijorau şi o să vă descurcaţi frumos, o să vă gestionaţi, ca lumea, finanţele.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă pregătiţi de un examen şi o să luaţi note, calificative de top, o să fie un salt profesional. E un surplus energetic care va dă speranţe c-o să începeţi proiecte noi care să vă ducă la alt nivel profesional, să căpătaţi o funcţie, c-aveţi perspective în carieră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O invitaţie în oraş, poate fi o cină în doi, sunt lucruri serioase de luat în discuţie şi o să fie un moment bun să trageţi concluzii. Ar fi ideal să vă-ngrijiți ceva mai mult de sănătate în perioada asta şi o să aveţi de câştigat, ca ştiţi cum staţi şi cu ce să interveniţi dacă apare ceva la analize.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Prietenii vă fac program de timp liber şi dacă sunteţi prea ocupaţi lăsaţi totul pe week-end. Vă cooptează nişte oameni care au nevoie de voi că să puneţi pe picioare o afacere, să faceţi rost de mai mulţi bani pentru c-aveţi prea multe cheltuieli de o vreme încoace.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate daţi concurs pentru o funcţie, ori aveţi examene la şcoală, e cu descărcare de adrenalină şi cu succes. Aveţi de lucru, poate mai mult decât de obicei şi o să vă străduiţi să vă achitaţi de toate obligaţiile să lăsaţi loc pentru proiectele care or să v-aducă succes.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate vă-nscrieți la nişte studii extraprofesionale, pentru că sunteţi interesaţi de domeniile respective şi o să căpătaţi un titlu. Vă invită cineva în afara ţării să petreceţi o vacanţă, să munciţi, eventual sau să vă căsătoriţi cu cineva care e dispus să facă totul pentru voi.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva care vrea să fiţi împreună şi acest lucru e posibil, trebuie doar să vă evaluaţi sentimentele. E posibil să luaţi nişte bani pe care nu-i mai puneaţi la socoteală, dar totuşi, se-ndură cineva să vi-i dea, să vă mişcaţi, c-aveţi nevoie de spaţiu şi să respiraţi alt aer.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, poate vă căsătoriţi sau intraţi într-un parteneriat de afaceri. Semnaţi acte, vă daţi ok-ul pentru nişte lucruri care-ar fi în avantajul vostru şi poate puneţi piatra de temelie pentru ceva care v-ar aduce un plus de prestigiu.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E posibil să încasați nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru casă, în special pentru copii, ceva ce le-aţi promis mai de mult. Noutăţi de la serviciu, poate luaţi şi bani, vă pregătiţi pentru noua postură, cea de lideri, pentru că vi se potriveşte mănuşa şi o să fie un câştig financiar.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate-o să-ncepeți o activitate care să scoată la iveală nişte calităţi care v-ar putea aduce, cu timpul, şi bani. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine împreună pentru că vă regăsiţi în celălalt.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să autentificaţi nişte acte ca să vindeţi, să cumpăraţi o casă, o maşină ori altceva costisitor. O să mai luaţi lucruri noi pentru casă, ai voştri poate vă cer nişte lucruri de care să ţineţi cont şi o să investiţi nişte bani, fără să exageraţi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O s-aveţi succes la un examen, un interviu, o să le faceţi poate galerie copiilor care au concurs, meci, o festivitate pe premiere. Se conturează o reuşită în sfera birocratică, o să vi se dea ok-ul pentru tot felul de lucruri de care aveţi nevoie ca să avanasati la slujbă, la şcoală, dar şi în viaţa personală.