Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă grupaţi în jurul unui lider ca să activaţi într-o formaţiune care rezolvă probleme la scară mare - o fundaţie. O să trebuiască să lichidaţi nişte restanțe, să faceţi monetarul şi să ştiţi de ce bani dispuneţi ca să plecaţi pe undeva sau să faceţi o trataţie mâine - poimâine.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se pare c-o să-ntâlniţi pe cineva care e pe lungimea voastră de undă, o să fie chimie între voi şi o să vă puteţi evalua şansele de a forma un cuplu. Poate-o să vă respectaţi o promisiune mai veche şi să-i faceţi cuiva o vizită, să ajungeţi în altă localitate ca să trageţi un chef, c-o fi ziua cuiva de naştere sau de căsătorie.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă-ngrijiți şi de sănătate, îi ajutaţi şi pe părinţi, bunici să se trateze corespunzător, dacă nu se simt bine, au neplăceri. O să vă alăturaţi unei echipe şi plecaţi într-o excursie, poate fi şi cu treabă, să rezolvaţi problemele unor oameni care au dat de greu şi pe care numai voi îi puteţi ajuta.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să reluaţi o activitate de timp liber şi să vă mai destindeţi, c-aveţi nevoie de o gură de oxigen, ceva diferit. Se pare c-aveţi multe de spus şi de arătat unor oameni care contează pentru voi - poate e un public ţintă sau poate lumii întregi aveţi să-i spuneţi ceva prin munca voastră.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O s-apară cineva care să vi se potrivească, aşa ca fel de a fi şi chiar aveţi şanse să fiţi împreună. Or să vă ia prin surprindere invitaţiile pe la diverse evenimente care se pot desfăşura şi în următoarele zile şi să aveţi o companie selectă, pe gustul vostru.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se oferă cineva să va-nsoțească la plimbare într-o staţiune de agrement să schimbaţi aerul, peisajul, să vă destindeţi, să vă-ncarcați bateriile. Or să vă ia prin surprindere invitaţiile pe la diverse evenimente care se pot desfăşura şi în următoarele zile şi să aveţi o companie selectă, pe gustul vostru.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate vă daţi întâlnire la o cafea cu cineva care vine cu o propunere de afaceri şi o să vorbiţi lejer şi o să ajungeţi la o înţelegere. O să gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru cheltuielile curente şi să plecaţi pe undeva în plimbare c-aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să primiţi o sumă de bani, un cadou, ceva în semn de apreciere pentru un ajutor acordat cândva. Se pare c-o să interacţionaţi cu nişte oameni care au nevoie de numele vostru, de experienţa voastră, de mâna de lucru să puneţi umărul la un proiect de anvergură.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Sufleteşte parcă se-nchide o rană, v-aţi revenit după o dezamăgire şi vă bate gândul să vă oferiţi o şansă de a fi din nou fericiţi. Vă daţi tot interesul să-i mulţumiţi pe şefi, să nu vi se poată reproşa nimic, dar vă tot scapă nişte mărunţişuri care vă cam dau de furcă.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Vă puteţi găsi pe cineva cu care să formaţi un cuplu, dacă ieşiţi cu grupul de prieteni în plimbare, pe la mondenităţi, pe undeva. O sa vă găsiți pe undeva o cazare ieftină, să plecați într-o escapadă turistică sau poate preferați să vă descurcați la fața locului cu o vilă, o cabană, poate.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să mai cheltuiţi nişte bani ca să faceţi interiorul locuinţei mai frumos şi să vă simţiţi cu toţii şi mai confortabil acasă. Se pare c-o să puteţi semna nişte acte pe care le ţineţi de multă vreme în suspans şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate vi se face o surpriză plăcută, vă invită cineva într-o escapadă turistică la mare, la munte, dacă nu cumva e un city-break. O să perfectaţi şi voi o situaţie care o să vă dea mână liberă să practicaţi o meserie, un sport, să plecaţi pe undeva la odihnă, într-o staţiune de agrement.