Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să daţi curs unei invitaţii să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână, la distracţie, cu prietenii. Se-anunţă o zi încărcată şi o să fie nevoie să vă acordaţi şi un respiro ca să vă destindeţi, să nu v-ajungă starea de epuizare.

Taur (21 apr. – 21 mai)

V-aţi putea descoperi un hobby care să v-ajute să descărcaţi tensiuni şi să regăsiţi plăcerea jocului, să vă folosiţi imaginaţia. Vă asociaţi cu nişte oameni care se pricep la afaceri şi o să vă descurcaţi frumos cu toate demersurile, şi-o să vă sporiţi veniturile.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se observă o reuşită în plan profesional, o recompensă bănească pentru o muncă de echipă, şi se-adună un capital. Se pare c-o să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea unui grup de oameni cărora le-aţi fost şi voi aproape cândva şi o să fie salvator gestul.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să fiţi invitaţi la nişte mondenităţi şi o să aflaţi lucruri noi care să vă lărgească orizontul profesional. E posibil să vă treziţi cu o provocare extraprofesională şi o să vă lăsaţi poate alte treburi ca să dedicaţi timp şi interes acestei activităţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se întrezăreşte un program de week-end, cu o plecare în grup, poate e vreun sărbătorit care v-aşteaptă undeva prin ţară. O definitivare, primiţi un accept, luaţi o notă bună la un examen, vi se dă vreo primă şi o s-aveţi o altfel de motivare ca să vă continuaţi munca.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să primiţi un cadou şi să vă bucuraţi că persoana respectivă ține la voi, vă apreciază. Poate aveţi de perfectat şi voi un act notarial şi să vă puteţi muta într-o locuinţă, ori să plecaţi în vacanţă şi să luaţi şi copilul care poate e în grijă celuilalt părinte.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să aveţi cu cine să împărţiţi bune şi rele, că singuri nu vă place să trăiţi. Se poate detensiona atmosfera din viaţa de familie şi o să vă puteţi înţelege, o să vă faceţi program comun şi o să vă împărţiţi responsabilităţile.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Vi se propune să vă ocupaţi de un proiect ambiţios şi o să fie un pariu cu voi să duceţi totul la bun sfârşit - e o provocare. Puteţi obţine nişte acte care să vă deschidă nişte uşi, să vă introducă în alt mediu, care să vă fie favorabil şi să vă dezvoltaţi frumos.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E an bun de căsătorie, aviz celor care n-au semnat, încă, certificatul şi o s-aveţi parte de o comunicare la un nivel superior. Un proiect de serviciu se poate să vă acapareze cu totul şi or să fie mulţumiţi şefii, poate vă propun spre avansare fără vreun concurs.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să vă ocupaţi puţin şi de casă, mai eliberaţi un spaţiu, mai cumpăraţi o mobilă şi vă creaţi un alt confort. Intraţi la cheltuială, sunt acte, facturi, taxe, impozite, pare să fie o sumă mare de achitat şi probabil nici nu suportă amânare - dar găsiţi voi soluţii.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Vi se face o ofertă de colaborare, dar nu păreţi convinşi că e ce-aveţi voi nevoie şi se pare că declinaţi oferta. Vouă vă pot intra bani şi o să daţi o raită pe la magazine, ori poate cumpăraţi online, dacă nu staţi prea bine cu timpul - sau vă e mai comod aşa.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Vă scoate cineva la plimbare, la o cafea, se-ntrevede o relaţie şi trebuie văzut cum vă armonizaţi. Voi se pare c-o să faceţi un efort financiar să le luaţi copiilor ce le trebuie pentru şcoală, grădiniţă, poate-i trimiteţi şi într-o excursie sau îi înscrieţi la vreun club.