Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să dați un examen, să luați o diplomă, să vi se recunoască un statut, și să faceți progrese în carieră. O să dați drumul proiectelor noi și o să păstrați ritmul ca să lucrați în paralel la mai multe deodată să puteți avea câștiguri cumulate.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă pregătiți de o nouă activitate care să vă scoată în evidență niște calități și o să fie un plus de notorietate, un câștig. Va faceți timp și pentru voi, să ștergeți semnele oboselii de pe față, și vă cumpărați produse de-ngrijire, va duceți la tuns, la stilist, va luați lucruri noi de-mbrăcat, schimbați regimul alimentar.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă dați întâlnire după orele de program cu prietenii să puneți la punct o preocupare de timp liber, o plecare în excursie poate, la sfârșit de săptămână. Strângeți bani să plecați undeva la odihnă, să practicați poate un sport de sezon, să petreceți la spa o zi, și să va plimbați, să va-ntalniti cu prietenii.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate s-aveți niște obligații de serviciu de care să vă achitați onorabil pentru că vă simțiți implicați serios în ceea ce lucrați. Apar recompense financiare și o să vă mai cumpărați și vouă câte ceva - cadou - c-o să simțiți nevoia să vă ridicați moralul, ca să faceți față provocărilor.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să gășiți o cale de-ntelegere cu cineva care-o fi greșit față de voi, oți fi ajuns la proces, dar puteți îngropa securea războiului să faceți pace. O să recuperați niște bani și n-o să lăsăți nimic neplătit din restanțele care s-or fi strâns și o să vă gestionați cu o mai mare atenție banii de-aici încolo.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să primiți o invitație în oraș, poate vă scoate cineva la o cină în doi, și o să vă faceți declarații de dragoste, poate se lansează și cererea în căsătorie. Întrevedere cu cineva care vrea să va propună un job, o afacere particulară, depinde acum de situația care vă convine și vouă, c-oți fi prinși cu multe alte treburi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să câștigați un proces, sau măcar o etapă și să vă vedeți mai departe de treburile urgențe și importante. O să vă consultați cu avocat, impresar, un consilier de imagine ca să știți cum să obțineți un contract avantajos, și cum să redactați contractul, că să fie respectat.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să puteți relua o prietenie, o relație de dragoste și o să aveți un confort afectiv, după un tumult sufletesc. E cineva care vă poate ajută să rezolvați niște treburi mai delicate și o să scăpați de un stres, că n-o să terminați în timp util ceva anume.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E o atmosferă mai destinsă în familie c-ați făcut eforturi să nu mai amestecați treburile de serviciu cu cele de-acasă. O să puteți da drumul proiectelor noi c-aveți resurse, apar și oamenii care să va susțină și o să faceți progrese c-aveți mult de recuperat.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se observă rezultate favorabile la școală, la interviuri, o să bifați câteva succese și-o să ardeți probabil niște etape pe linie de învățământ. Poate-ați luat o decizie referitoare la spațiul locuibil să mai aduceți unele îmbunătățiri sau să va mutați, dacă se mărește familia, sau se ivește o ocazie de nerefuzat.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să vă aflați la început de drum într-o relație și să fie o tatonare până să va armonizați - o să mai dureze un pic, răbdare. Va puneți întreg potențialul la bătaie să avansați în carieră să va schimbați serviciul, să va luați o mașină, să va căsătoriți, oricum, să faceți ceva foarte important.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate v-ați decis să vindeți o casă, și să vă luați una mai spațioasă, ori dimpotrivă să vă restrangeti, s-aveți costuri mai mici. Se vine cu o oferta de muncă, o fi vreo afacere de care-o să fiți încântați din punct de vedere financiar și o să puteți rezolva o sumedenie de lucruri valoroase.