Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Eşti foarte preocupat de viitorul tău profesional şi eşti în cea mai bună formă pentru a lua o decizie capitală. Trebuie să fii atent la direcţia pe care porneşti de acum înainte, pentru că nu o vei mai putea modifica după aceea.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Faci planuri foarte frumoase alături de cei dragi şi fiecare îşi aduce contribuţia la un eveniment stabilit cândva în perioada următoare. Aşteptaţi cu mult entuziasm acel moment special şi vă bucuraţi numai la gândul că veţi fi cu toţii actori principali în ceea ce urmează.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Dacă erai în căutarea unui colaborator care să te sprijine într-un anumit demers, azi ai toate şansele să îl întâlneşti. Vei fi mulţumit de asocierea aceasta, pentru că va participa cu tot ce ştie în ceea ce construiţi împreună.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Dacă îl iei pe nu în braţe şi nu accepţi pentru nimic în lume alternative mai bune care ţi se oferă, e clar că vei rămâne blocat într-o zonă tristă şi sumbră. Stă în puterea ta să te ridici şi să pleci din acel spaţiu care te ţine în întuneric, dar dacă îţi place să te auto-compătimeşti şi să ţi se plângă de milă, nimic nu se schimbă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Înainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui în slujba altora, gândeşte-te un pic la cel din faţa ta. Oricât de mult ai iubi oamenii, oricât de idealist ai fi şi ai investi în ei doar încredere, ar trebui să asculţi un pic ce-ţi transmite intuiţia, pentru a vedea adevărata faţă a acestuia

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Ca să poţi trece mai departe la etapa următoare a unei acţiuni ţi se cere un compromis care merită făcut. Chiar dacă acum, pe moment, ţi se pare un preţ cam scump de plătit, după ce totul va reintra în normal îţi vei da seama că a meritat totul de vreme ce ai depăşit astfel un impas.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Nimereşti într-un mediu ostil, în care nu eşti deloc sprijinit în ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la îndeplinire o sarcină în asemenea atmosferă? Încearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care îţi tot pun beţe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

 Iubirea este alături de tine clipă de clipă, nici nu are rost să te îndoieşti de asta, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu e sub forma visată de tine. Ce visezi de fapt? O Ileana Cosânzeana ca-n basme şi un Făt Frumos călare pe cal alb? Acestea nu există în viaţa reală, în schimb iubirea poate lua cea mai firească şi mai banală formă pe care o poţi primi în inima ta cu bucurie

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Este un moment dificil, când eşti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, încât te prind zorii gândindu-te la problemele nerezolvate. Eşti copleşit de griji şi stres şi ţi-ar trebui o detensionare, altfel rişti o îmbolnăvire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par.