Stadion: Minerul Ștei

Spectatori: aproximativ 150

Marcatori: Ricardo Bartha 79 / Vlad Filimon 68, 102

Cartonașe galbene: Bodea, Dărăban / Rusu

Bihorul: Bodea - Jurcuț, Oșvat (75 Dărăban), Laza, Degău, Habakuk (60 Ușvat), Ember, Copil, Lezeu, Pop (60 Bartha), Balogh. Antrenori: Vlad Silaghi și Marinel Rusu.

Gloria: Rusu- Giulici (75 Pit), Pașca, Siminic, Tomuț, Iosu, Dinu, Sevici, Filimon, Mercioiu (46 Novac), Filimon (103 Sas). Antrenor: Roland Nagy.

Arbitri: Pavel Horvath (Deva) - Lucian Armeanu (Pui-Hunedoara) Alexandra Cârdei (Hunedoara).

Observator FRF: Dorin Micșa (Timișoara).

Una dintre cele șapte câștigătoare ale fazei regionale, CS Bihorul Beiuș, a jucat în turul 1 al Cupei României un meci la Ștei, considerat pe teren popriu, în compania echipei Gloria Lunca Teuz Cermei, părăsind competiția KO cu fruntea sus după o înfrângere la limită, într-un meci care a necesitat prelungiri.

Legendarul stadion Minerul Ștei - cu o suprafață de joc impecabilă, pentru care ar fi invidioase și echipe din ligile superioare, în care munca și pasiunea administratorului Florin Raț și-a pus din plin amprenta - a găzduit o partidă deosebit de interesantă în cadrul Cupei României, iar rezultatul final a fost unul plin de suspans până la ultimul fluier al partidei. Chiar dacă partida a necesitat prelungiri pentru desemnarea câștigătoarei, publicul spectator, nu prea numeros, a fost la fel de gălăgios, dar și vulcanic, pe toată durata celor 120 de minute, încurajându-și frenetic favoriții care, din păcate, chiar dacă nu au obținut victoria dorită, au făcut mare risipă de energie, pierzând la limită un meci în care puteau fi și câștigători. Inițiativa în startul meciului a aparținut oaspeților care au trimis primul șut pe poartă prin Iosu (1) și Dinu (8), replica beiușenilor venind prin Balogh (13) care a trimis puțin alături. Mercioiu (18) a trimis în bara laterală, pentru ca imediat Rusu să aibă o intervenție formidabilă la șutul, din marginea careului mic, expediat de Laza (20), pentru ca repriza să intre într-un con de umbră, ocaziile clare de gol rărindu-se.  După pauză beiușenii au fost un pic mai activi, având ocazia să deschidă scorul, însă portarul Rusu a avut un reflex ca la handbal respingând cu piciorul șutul lui Bartha (63), în urma unei piruiete din marginea careului mic. Golul, 0-1, a venit la poarta cealaltă prin execuția de mare finețe a „stângaciului” Filimon (68) care a trimis balonul, din unghi, în plasa laterală. Imediat beiușenii au înscris prin Copil (70) dar golul a fost anulat pentru o poziție neregulamentară. Beiușenii au pus stăpânire pe joc iar egalarea, 1-1, a survenit în urma unui eurogol reușit de Bartha (79) cu o „torpilă” sub bară de la peste 35 de metri. Dacă golul lui Filimon a fost formidabil, în schimb reușita lui Balogh, dacă meciul ar fi fost televizat, ar fi fost una demnă de un generic TV. La ultima fază din timpul regulamentar, bara laterală a fost aliata oaspeților la șutul lui Bartha (90), iar partida a intrat în prelungiri. Prudența a fost cuvântul de ordine în startul prelungirilor, pentru ca golul victoriei, 1-2, să fie înscris de același talentat jucător, Filimon (102), din nou cu o execuție incredibilă. Beiușenii au ripostat prin Dan (104) dar mingea a trecut peste poartă. Emoțiile oaspeților puteau fi risipte, însă Steleac (113) a trimis milimetric pe lângă bară, după care gazdele, de conjunctură, s-au instalat în suprafața adversă însă egalarea nu a venit în ciuda unor suite de cornere, iar mingile trimise spre poartă au fost respinse cu mult calm de portarul Rusu, în timp ce șutul periculos lui Jurcuț (119) nu a prins cadrul porții. Astfel, aventura beiușenilor în cadrul Cupei României a luat sfârșit într-un mod frumos, totuși, iar atenția lor va fi canalizată spre viitoarea ediție de Liga a IV-a pe care și-au propus să o câștige, vizând promovarea în Liga a III-a.