Teren: Poieni de Jos

Spectatori: 57

Marcatori: Remus Indrei 34, D. Diniș 35, 49, 57, Marius Morcan 75, 86 / Avram 80 (11m)

Cartonaș galben: Gemănariu

Cartonaș roșu: Tocai min. 19, lovirea adversarului cu cotul.

Zorile: Halasz - Foghiș, A. Degău, S. Bălan, M. Toma (46 Corbu), Haidu (56 S. Toma), C. Degău, Gemănariu (69 Dan Toma), Diniș, M. Morcan, R. Indrei (46 Bonchiș).

Antrenor: Ioan Horge

Victoria: Crețiu - L. Nistor, Cureș (52 Lobonț), Suciu, Lupaș, D. Nistor (65 Torj), Avram,  Sabău (54 Katona),Tocai, Cuciula, Florin Benea (71 Harapu).

Antrenor: Călin Mureșan.

Arbitri: Cristian Bologan - la centru, Andrei Pal și George Urs - asistenți.

Observator AJF: Sebstian Moisin.

După isprava din Cupa României, când au eliminat o echipă din eșalon superior, iată, bunteștenii nu se dezmint nici în campionat și obțin o victorie categorică în prima etapă a returului în fața unei grupări care conform „calcului hârtiei” pornea cu prima șansă.

Pe lângă victoria clar obținută, la scor de tenis, în această partidă s-au înregistrat și câteva aspecte demne de remarcat, în care s-a stabilit chiar un record în Liga a V-a, prin golul marcat de Remus Indrei, portar de obicei, care „reprofilat” fiind în postura de vârf de atac stabilește un mic record la cei 49 de ani, împliniți în luna martie, prin această reușită, una totuși  inedită dacă ținem cont de profilul de bază a acestuia pe terenul de fotbal.  S-a consemnat și un debut în echipa oaspete a lui Paul Torj, alintat „Şurubel”, în vârstă de doar 14 ani care în minutele jucate a evoluat cu mult curaj, dar și cu talent, iar despre el cu siguranță vom mai auzi în viitor.  Încă o remarcă se cuvine în dreptul lui Marius Morcan, proaspăta achiziție a bunteștenilor, care după ce a marcat în jocul de cupă, a „recidivat” din nou prin cele două goluri, dând dovadă de calități incontestabile de golgheter, dar și pofta deosebită de joc a lui Adrian Gemănariu, un jucător talentat dar cu destule „fluctuații” în exprimarea din teren. Partida a fost luată pe cont propriu de gazde, mai ales după avantajul numeric obținut chiar din prima parte a jocului, iar după ce Diniș (2, 11, 13) și R. Indrei (17, 25) au irosit câteva ocazii mari de gol, s-a stabilit și scorul reprizei, 2-0, prin reușitele veteranului Remus Indrei (34) și a lui Dorin Diniș (35). Între timp, „piticul” Florin Benea (23) l-a „întins” serios pe Halasz din lovitură liberă, ca și Lupaș (29). În partea a doua, la rampă a ieșit Dorin Diniș (49, 57) care prin cele două goluri înscrise a reușit, din nou, un hat-trik „curat”, ca și în urmă cu trei zile în meciul de cupă. Pe final de partidă, plin de vitalitate, Marius Morcan (75, 86) a reușit „dubla”, în timp ce pentru oaspeți a marcat singurul gol Avram (79) din lovitură de la 11 metri, după ce, cu câteva minute înainte, tot el a irosit o lovitură de pedeapsă, deoarece Halasz a intuit colțul.