Berbecul
Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Acasă, nu este exclus să aveţi mici discuţii din acest motiv.
Taurul
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten.
Gemenii
Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Astrele vă sfătuiesc la cât mai mult calm.
Racul
Dimineaţa, un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Faceţi tot posibilul să nu-l refuzaţi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat.
Leul
Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu. Nu exageraţi, pentru că nu sunteţi într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri.
Fecioara
S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Atenţie, ca ea să nu degenreze într-o ceartă!
Balanţa
Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajută mult la serviciu. După-amiaza reuşiţi cu greu să aplanaţi o discuţie în contradictoriu care ameninţă să degenereze în ceartă.
Scorpionul
Dacă trebuie să călătoriţi, fiţi prudent, pentru că sunteţi predispus la accidente. Relaţiile cu anturajul sunt excelente, ca şi sănătatea, de altfel.
Săgetătorul
Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz. Astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţa. Acordaţi mai multă atenţie odihnei.
Capricornul
Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe concomitent. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare.
Vărsătorul
Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârstă. Astrele vă recomandăm să vă controlaţi izbucnirile!
Peştii
Nu aveţi nici răbdare şi nici energie pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi.