Viitorul Oradea a avut un debut perfect în turneul zonal de juniori D (under 13) organizat la Cluj. Echipa antrenată de Sorin Toma a câştigat ambele meciuri jucate ieri şi va juca în această dimineaţă meciul decisiv pentru calificarea în finala "zonei".

 

În prima partidă, orădenii au trecut lejer de LPS Bistriţa prin golurile marcate de Raul Bodea; Leo Mişca  şi Raul Tamaş. După-amiază, Viitorul Oradea a avut un meci mai dificil cu Viitorul Arad, de care a reuşit să dispună până la urmă cu 2-1. Raul Tamaş şi Andrei Zodi  au marcat golurile formaţiei orădene, care la 1-1 a ratat şi un penalty. Astăzi, de la ora 11.00, Viitorul Oradea va întâlni în ultimul joc din grupă pe Best Kids Reghin. Din seria cealaltă fac parte CFR Cluj, Primavera Satu Mare, Kiss Baia Mare, Viitorul Zalău.

Cealaltă reprezentantă a Bihorului în faza zonală, Luceafărul Oradea, a început cu un eşec (2-3) turneul de la Simeria. Orădenii antrenaţi de Sorin Todea au fost învinşi de  ACS ASU Poli Timişoara, deşi la pauză conduceau cu 2-0! Aseară "luceferii" au pierdut la limită (0-1) cu Pro Junior Craiova, ratând orice şansă de a mai spera la faza următoare. În această dimineaţă, Luceafărul va susţine ultimul joc, cu LPS Sebeş.