Berbecul

Aveţi tendinţa să fiţi cam impulsiv(ă) şi de aici puteţi avea dispute chiar şi cu cei din jur. După-amiază primiţi o importantă sumă de bani, care vă stimulează brusc optimismul.

Taurul

Sunteţi într-o stare fizică şi psihică foarte bună, în ciuda perioadei încărcate pe care o parcurgeţi. Succesele profesionale şi financiare vă aduc satisfacţii maxime.

Gemenii

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, nu îi refuzaţi.

Sănătatea este bună.

Racul

Este posibil să primi o propunere de a vă asocia într-o afacere. Nu ezitaţi, mai ales dacă dispuneţi de sigficienţi bani! Cu puţin efort, aveţi toate şansele să vă împăcaţi cu cineva din familie.

Leul

S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită.

Fecioara

Este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajaţi! Cu răbdare şi tact puteţi trece cu bine peste toate dificultăţile.

Balanţa

Este posibil să apară evenimente care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme.

Scorpionul

Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă, pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă. Prietenii vă fac o surpriză plăcută şi reuşesc să vă redea buna dispoziţie.

Săgetătorul

Sunteţi nevoit(ă) să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Nu ezitaţi să apelaţi la prieteni! După-amiază sunt şanse să primiţi o sumă de bani, atenţie la cum îi veţi gestiona.

Capricornul

Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil(ă). Astrele vă sfătuiesc să nu vă vărsaţi nervii acasă. Spre seară vă mai liniştiţi la o întâlnire cu prietenii.

Vărsătorul

S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi. Spre seară primiţi vizita unui prieten care vă ajută să treceţi cu bine peste aceste momente.

Peştii

Amânaţi deplasările în afara localităţii, căci este foarte posibil să aveţi parte de o vizită pe care ar fi păcat să o rataţi. Dacă nu vă ajung banii, puteţi să apelaţi la o rudă apropiată.