Berbecul
Vă grăbiţi, nu sunteţi atenţi deloc şi din această cauză aţi putea pierde câteva ocazii bune de a face bani. Azi, este bine să se ţină cont de raţiune înaintea impulsurilor.
Taurul
Dorinţa de afirmare este foarte crescută. Apar în prim-plan relaţii noi sau cel puţin proiecte îndrăzneţe, fapt ce vă permite să creionaţi mental scheme noi de acţiune.
Gemenii
Veţi dispune de o bună energie pe care o puteţi canaliza în scopul îndeplinirii proiectelor. Aţi putea încerca să dezvoltaţi o relaţie cu cineva aflat la distanţă mare şi de care nu mai ştiaţi nimic de mult timp.
Racul
Debordaţi de energie şi de poftă de viaţă! Apar în prim-plan relaţii noi sau cel puţin proiecte îndrăzneţe. Regula zilei este schimbarea, fiind totodată şi condiţia reuşitei.
Leul
Este bine să nu luaţi decizii importante şi, în primul rând, să nu acordaţi o prea mare importanţă emoţiilor. În partea sa bună, luna influenţează plăcut relaţiile sentimentale.
Fecioara
Vă gândiţi să faceţi o vizită unei rude. Poate că vă veţi face timp şi pentru a cumpăra un cadou persoanei iubite. Ea va aprecia enorm gestul dumneavoastră.
Balanţa
Trebuie să ştiţi că niciun câştig nu poate fi obţinut fără un minim de efort, altfel veţi bate pasul pe loc. Aţi putea să vă ocupaţi şi de comerţ sau să faceţi muncă de intermediere.
Scorpionul
Aşteptaţi de mult timp să faceţi un pas important, iar acum, când vi s-a oferit momentul, ezitaţi. Încercaţi să gândiţi cât mai pozitiv, numai aşa veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor.
Săgetătorul
Primiţi veşti bune despre bani sau serviciu. Vă sunt recomandate călătoriile, vizitele, pentru că acum aveţi o foarte bună priză la public. Este bine să ştiţi că recompensa se arată numai celor activi...
Capricornul
Nu trataţi cu superficialitate ziua de azi, deoarece este posibil să vă aducă câştiguri importante. Încercaţi să duceţi ideile dumneavoastră până la limita superioară, astrele vă sunt favorabile.
Vărsătorul
Emoţiile se manifestă cu intensitate, fapt ce poate duce la schimbări bruşte ale stării de spirit. Astăzi aveţi tendinţa de a înclina către insatisfacţie şi autocritică.
Peştii
Este posibil să dispuneţi de mai mulţi bani sau chiar să obţineţi câştiguri neaşteptate pe care le veţi investi în casă. Relaţia cu partenerul(a) decurge bine.