Teatrul Regina Maria dedică luna iunie tuturor copiilor. După un început în forţă, în data de 1 iunie, în care cei mici s-au bucurat de patru reprezentaţii în cadrul programului comun cu APTOR, instituţia propune o serie de spectacole care va aduce bucurie şi părinţilor celor mici.
 

Astfel, părinţii se pot bucura în iunie de două reprezentaţii ale celei mai recente producţii TRM; Genul acuzativ, de Mimi Brănescu, regia Mimi Brănescu. Acesta se va juca joi, 10 iunie, şi vineri, 11 iunie, la Sala Mare, de la ora 19.00. Sâmbătă, 12 iunie, de ora 19.00, la Sala Mare se joacă multipremiatul spectacol Avalanşa, de Tuncer Cücenoğlu, regia: Petru Vutcărău. Dumincă, 13 iunie, de la ora 19.00, la Sala Mare se joacă o altă producţie recentă, care s-a bucurat de un real succes, Moştenirea norocului, de Thanasis Papathanasiou și Mihalis Reppas, regia: Radu Nichifor. Joi, 17 iunie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se joacă Şarpele în iarbă, de de Alan Ayckbourn, regia Sebastian Lupu. Vineri, 18 iunie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se joacă Trei femei înalte, spectacolul care i-a adus regizoarei Diana Păcurar o nominalizare UNITER pentru debut. Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 19.00, la Amfiteatrul din Cetate, se joacă Ursul şi Cerere în căsătorie,  de A.P. Cehov, regia: Petre Panait. În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va juca la Sala Arcadia. Duminică, 20 iunie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se va juca O poveste foarte simplă, de Maria Lado, regia Elvira Rîmbu, iar miercuri, în acelaşi loc, de la ora 19.00, se joacă Variaţiuni enigmatice, de Éric-Emmanuel Schmitt, regia Elvira Rîmbu. Joi, 24 iunie, ora 19.00, la Sala Arcadia, Show cu ImProductivii - spectacol de improvizație. Duminică, 27 iunie, ora 19.00, la Sala Mare, se joacă Creştini, de  Lucas Hnath, regia: Radu Iacoban. Miercuri, 30 iunie, ora 19.00, la Sala Mare, se joacă Domnişoara Iulia, de August Strindberg, regia Alexandru Weinberger-Bara.
Cei mai mici dintre spectatori se pot bucura de producţiile: Omuleţ, Scufiţa Roşie, Isprăvile lui Păcală, Gulliver, Scufiţa Roşie şi Poveşti Populare Maghiare.