Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să le-ntindeti o mână de ajutor unor oameni care traversează o perioadă dificilă şi o să fie un beneficiu de ambele părţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă puteţi mişca, dac-aveti de gând să daţi o raită pe la rudele care locuiesc prin împrejurimi, sau preparaţi ceva bunătăţi şi-i chemaţi pe la voi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E cineva care vă scoate în oraş, sau la plimbare să se vadă dacă relaţia voastră duce unde-aveti voi nevoie - să fiţi la unison. Vine cineva cu o ofertă de lucru şi o să vedeţi dacă vă descurcaţi cu timpul, să nu fie suprasolicitant, şi să nu vă mai ardă de nimic după-aceea.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă ocupaţi mai mult de casă, mai faceţi nişte reparaţii, schimbări, or fi şi unele achiziţii, o s-aveţi multă treabă. O invitaţie la o ceremonie şi dacă va fi în alt oraş o să vă duceţi de azi şi mai rămâneţi o zi, două, ca să vă bucuraţi de atmosferă, de prezenţa unor oameni dragi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Plecaţi în plimbare, şi o să vă priască deplasarea, vedeţi lume nouă, vă faceţi alţi prieteni şi o să fiţi în mare formă. V-aşteaptă cineva la o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni, îi mai ajutaţi şi la pregătiri, şi traversaţi şi ţara, dacă locuiesc departe.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să ieşiţi pe la evenimente să refaceţi punţile de comunicare cu cei cu care aţi avut activităţi comune şi poate le reluaţi. O s-aveţi prilejul să vă refaceţi viaţa sentimentală şi să trăiţi în bună înţelegere cu partenerul, pe care-l puteţi întâlni şi acum, zilele astea dacă vă duceţi la întruniri amicale.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E cineva care vrea un răspuns sincer din partea voastră să ştie dacă vă iubiţi, sau nu sunteţi compatibili. Aţi putea relua nişte negocieri şi să şi cădeţi la pace cu cealaltă parte, iar dacă nişte lucruri nu vă convin o să vă mai târguiţi de luni încolo.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Aţi tot amânat întâlnirea cu cineva care vrea să obţină de la voi iertarea şi se pare că v-aţi hotărât - rămâneţi împreună sau nu. Se poate să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o staţiune de agrement şi să mai rămâneţi o zi, două, ca să vă tihnească.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Va scoate cineva la o cafea şi poate puneţi la cale o escapadă turistică pentru mâine, poimâine, măcar o zi să respiraţi alt aer şi tot e ceva. Apar veşti bune, lumea vă cheamă la petreceri, evenimente prin oraş, sau în afară şi o să fiţi în vervă, c-aveţi nevoie să luaţi pulsul vieţii sociale.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate vă-ntâlniţi întâmplător, cu cineva care are nişte noutăţi perntru voi şi o să luaţi o decizie surprinzătoare. Se poate s-aveţi chef de musafiri şi să daţi zor să faceţi curăţenie, aprovizionare şi să preparaţi ceva special pentru mâine, poimâine, în funcţie de programul invitaţilor.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Ar avea de unde să vă mai ajungă în cont nişte bani şi să-i rulaţi frumos, ca să nu rămâneţi acasă  zilele-astea. O să acceptaţi să plecaţi cu maşina prietenilor, dacă nu vă mai simţiţi în siguranţă cu a voastră şi o să luaţi măsuri de precauţie, să fie în parametri cea personală, sau vă luaţi alta.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate vă trec pe la urechi nişte oferte de lucru şi să le analizaţi în week-end, să vă consultaţi şi cu familia şi să vă decideţi până luni. Poate plecaţi într-o excursie, o fi şi un prilej anume şi o să faceţi cumva să treceţi pe la toţi cei care v-au invitat să le faceţi o vizită, şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Aţi putea pleca într-o plimbare pe undeva la munte, la mare, să le faceţi o vizită unor prieteni. O să vă angajaţi în mai multe activităţi care să vă pună calităţile în valoare şi să câştigaţi bani şi recunoaşterea celor din jur - e un moment bun de afirmare.