După o serie de meciuri de verificare disputate în deplasare, CSM Oradea a susţinut şi un amical pe teren propriu în compania colegei de serie Universitatea Cluj. Partida desfăşurată la Arena "Antonio Alexe" a fost câştigată de orădeni cu 35-31.

 

Handbaliştii antrenaţi de Sebastian Tudor au condus în permanenţă, dar totuşi la pauză scorul a fost egal (20-20). Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în minutul 48, când CSM Oradea a condus cu 30-23. Cosmin Liberţ şi Georgel Haiduc, cu câte 10 reuşite, au marcat mai mult de jumătate din golurile învingătorilor.

"Le mulţumesc suporterilor pentru că au venit într-un număr atât de mare la un joc amical. Mă bucură această victorie cu echipa clujeană. Este o victorie de moral şi ne dă speranţe pentru returul de campionat că vom debuta cu dreptul", a declarat Sebastian Tudor, care nu a putut conta pe Elvis Acsinia şi Vlad Păunescu, care acuză în continuare probleme medicale. În schimb, a debutat Cristopher Iozu, care a înscris de două ori.

Astăzi şi mâine, CSM Oradea va juca la Sighişoara, în compania echipelor locale de liga secundă, HCM şi CNEOT, acestea fiind ultimele amicale înaintea începerii returului. Primul adversar va fi Universitatea Târgu Jiu, cu care se va duela acasă în 18 februarie.