În sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor, joi, 21 noiembrie, de la ora 17.00, va avea loc lansarea cărții „Ruperea blestemului / Revoluția Română din decembrie 1989”, susținută de Cătălin Ranco Pițu.

În sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor, joi, 21 noiembrie, de la ora 17.00, va avea loc lansarea cărții „Ruperea blestemului / Revoluția Română din decembrie 1989”, susținută de Cătălin Ranco Pițu.
Construirea pasajului subteran de la intersecția bulevardului Decebal cu strada Tudor Vladimirescu va fi finanțat prin Programul Regional Nord-Vest 2021–2027. Contractul de finanțare pentru proiect, care vizează și achiziția a opt autobuze electrice, a fost semnat de Municipiul Oradea și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat, vineri, că unificarea administrativă a spitalelor din Oradea este un bun exemplu, deoarece, prin comasare, se ajunge la performanţă medicală şi managerială, dar şi la un excedent în veniturile spitalului.
Ștefania are nevoie urgentă de ajutorul nostru. La doar 17 ani, Ștefi a fost diagnosticată cu carcinom ovarian seros. Este o tânără deosebită, o elevă excelentă și un copil cuminte și muncitor, care și-a câștigat mereu aprecierea celor din jur prin perseverență și bunătate.
Sărbătoare festivă la Liceul de Arte Oradea, pe data de 9 noiembrie. Mă văd „impulsionat” și necesar a consemna acest moment, pentru că prima pleiadă de „absolvenți” ai Liceului de Arte, printr-o invitație specială, ne înnobilează, încântă inima și sufletul prin prezența, existența și împlinirile lor.
Casa de cultură din Biharkeresztes a găzduit, zilele trecute, o seară de povești, însoțită de imagini realizate de artistul fotograf Ștefan Tóth István.
Week-end-ul care a trecut, Cluj-Napoca a devenit capitala modei din România, găzduind evenimentul mult așteptat, City Fashion Week 2024. Această ediție a adus în prim-plan o varietate de designeri de top, colecții inedite și tendințe inovatoare care au captat atenția publicului numeros și a specialiștilor din domeniu.
În localitățile Apateu (comuna Nojorid) și Valea lui Mihai, sâmbătă, 16 noiembrie, în cadrul proiectului „Bihorul plantează”, au avut loc două acțiuni de plantare. La acțiuni au participat peste 1000 de copii însoțiți de profesori și părinți, oficialități locale și directorul Direcției Silvice Bihor.
În comuna Episcopia Bihor, au fost plantați 100 de pomi fructiferi, acțiune care s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile. S-a finalizat cu succes acțiunea de plantare a pomilor fructiferi desfășurată pe parcursul mai multor zile în comuna Episcopia Bihor. Evenimentul a fost posibil datorită sprijinului generos oferit de Terra Gloria, care a donat 100 de pomi fructiferi.
Identificarea unei variante sustenabile pentru încălzirea gospodăriilor din localitatea componentă Delani s-a aflat, de mai mult timp, pe agenda edililor beiușeni.