De câteva zile, în Şanţul Cetăţii din Oradea, s-a instalat Circul "Las Vegas". Acrobraţii impresionante şi periculoase, spectacole de iluzionism şi multe animale inedite au scos din casă, la acest sfârşit de săptămână, un număr mare de orădeni, fascinaţi de arta circului.

În premieră în oraşul nostru, Circul "Las Vegas" s-a bucurat de spectatori mulţi încă din prima zi. Evenimentul de debut a avut loc vineri, când organizatorii le-au pregătit orădenilor pasionaţi de "circ" numere de magie, iluzionism şi acrobaţii la înălţime. Până în 5 aprilie, atât cei mici, cât şi cei mari sunt aşteptaţi să intre în misterioasa lume a artiştilor de circ. Spectacolul face parte dintr-un turneu naţional, Oradea fiind a doua destinaţie, după Satu Mare. Atracţia spectacolelor o reprezintă, însă, dresura de lei şi tigri cu un specialist din America, dar şi numărul cunoscutului artist Carlos, din Italia, cu crocodili, şerpi uriaşi, iguane, aligatori etc. "Faţă de Satu Mare, am rămas plăcut impresionaţi să vedem cât de multă lume a venit să urmărească spectacolele noastre. Programul este complex, conceput pentru toate vârstele şi dorinţele", ne spune Andreea, acrobată la Circul "Las Vegas". Umorul celor mai buni clovni din Franţa şi numerele de iluzionism au reuşit să aducă buna dispoziţie în rândul adulţilor, amuzându-i deopotrivă şi pe cei mici.

Spectacolele vor fi susţinute până pe 5 aprilie, zilnic, de la ora 18:00, iar duminica de la orele 15:00 şi 18:00. Preţul unui bilet este de 20 lei, pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, şi de 35 de lei pentru adulţi.